Yurt Dışında Turkcell E-sim Pişmanlıktır

Yurt Dışında Turkcell E-sim Pişmanlıktır
30 Mayıs 2024 14:50

Turkcell hat kullanıcısıyım 4 gün önce yurt dışına çıktım. Çıktığım ilk andan itibaren internetimi kullanamadım. Müşteri temsilcisi ile görüştüm sorunun iPhone'umla alakalı olduğunu söylediler. Apple ile iletişime geçtim telefonuma uzaktan bağlandılar kontroller sonucu telefonda bir sorun olmadığını ve sıkıntının operatörümle alakalı olduğu bilgisine verdiler. Tekrar Turkcell müşteri temsilcisi ile görüştüm e-sim için hata kaydı oluşturdular yapmam gereken birkaç adımdan bahsettiler ancak sorun çözülmedi. 4 gündür aynı sıkıntım devam ediyor. Başta sadece internetimi kullanamıyordum şimdi ise müşteri temsilcimin e-simimi kaldırması üzerine artık hattım da komple kullanılamaz hale geldim. Turkcell ile günde 10 defa görüşüyor, her seferinde arayana aynı bilgileri veriyor, her aradığıma aynı sorunu anlatıyor, hiç birinde neticeye varamıyorum.
Müşteri temsilcisi teknik ekibe, teknik ekip de müşteri temsilcisine yönlendirerek dalga geçercesine iş yapıyorlar.
Farklı kişilerle görüşüp çözüm bulamamak ve herkese aynı durumu yeni baştan anlatmak vaktimden çalıyor, yapacak işlerimden-banka ödemelerimden geri bırakıyor sorunumu çözmüyor. Çözülmediği gibi de sisteme girilen arıza kaydımı sorunum çözümlenmeden kapatıyorlar. Reklamlarda Turkcell'e bağlan hayata diyen kişiler 4 gündür 1 kişinin telefonunu bağlayamazken hayata nasıl bağlayacaklar bilemiyorum. Bir daha yurt dışında Turkcell mi? Asla. Söylenecek daha çok söz ve anlatacak daha çok problem var ama şu anda da sinirimden yazamıyorum. Turkcell yetkilileri, teknik ekip ve müşteri hizmetleri hani şu anda beni aramak isterseniz boşuna aramayın ulaşamazsınız zira Turkcell hat kullandığım için hattım kapalı görüyorum ki bunu çözebilecek bir ekibiniz de yok.

30 Mayıs 2024 14:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Mayıs 2024 15:28

Mustafa sonucu yetersiz buldu

17 Temmuz 2023 23:58

21 Temmuz 2025 15:58
Nursen sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kurumsal Hattımla Yurt Dışında Arama Yapamıyorum!

Nursen
18 Şubat 2024 16:28