Sarp sonuçtan hiç memnun değil

Vefat Eden Annemin Hattını Alamıyorum: Turkcell'de Çözüm Yok

01 Kasım 2024 15:36

Vefat eden annemin üzerine olan Turkcell faturalı hattını kendi üzerime almak için Turkcell şubesine gittim. Hattın önce iptal edilip daha sonra numara havuzundan çekilip benim adıma yeni hat olarak açılması gerektiğini söylediler ve hattı kapattılar. Ancak bir daha da açamadılar. Müşteri hizmetlerini arayın deyip beni gönderdiler. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise kendilerinin işlem yetkisi olmadığını ve şubelerle görüşmem gerektiğini söylediler. Bu git geller defalarca tekrarlandı ama sonuç alamadım. Şimdi de bana annemin 1997 yılında hattına numara değişikliği yaptığı için hiçbir şekilde eski numarasını geri alamayacağımı söylüyorlar. Annemin sosyal medya hesapları dahil olmak üzere bütün email ve WhatsApp işlemleri o numaraya kayıtlı ve benim bunlara ulaşmam gerekiyor. Hiçbir şekilde Turkcell'den tam yetkili birisine ulaşamıyorum, telefon ya da email adresleri yok. Anneme ait olan ve miras hakkı olarak bana geçen numarayı üzerime alabilmem için gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

01 Kasım 2024 15:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Kasım 2024 16:58
Sarp
Sarp
01 Kasım 2024 22:09

Annemin vefatı sonrasında kullanım olmaması durumunda kesilen faturalara hiçbir itirazım yok, hat iptali talebim de yok, sadece hattı kendi üzerime alma talebim var, hattı benim üzerime geçirmek için kapattılar fakat şimdi tekrar havuzdan çekip benim adıma hattı açamıyorlar, sıkıntım sadece bu. Teşekkürler

Turkcell Hat Devir İşleminde Yüksek Masraf Ve Zorlayıcı Evrak Talepleri!

Özlem
05 Mayıs 2025 20:12

08 Mayıs 2024 16:42
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Hattımı Bilgilendirme Yapmadan Kullanıma Kapattı

Seçil
06 Haziran 2024 14:12
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Abonelik Değişikliği Sürecinde Karşılaşılan Sorunlar

Sercan
17 Mart 2025 13:44
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 20:14
Turkcell Kategorileri