Turkcell'le Operatör Değişikliği

Turkcell'le Operatör Değişikliği
15 Haziran 2024 02:18

Yaklaşık bir aydır Türk Telekom'dan Turkcell'e geçiş sağlamaya çalışıyorum. İki defa online olarak Turkcell'e başvuruda bulundum, 13 gün beni oyaladılar. Hattım adresime gelmesine rağmen bir türlü aktivasyon sağlanmayıp yine kendi taraflarından iptal ettiler başvurumu. Başvurum iptal olunca mağazadan fiziki olarak başvuruda bulundum, anında sim kartımı verdiler. Çalışana özellikle sordum, taşıma işlemim için onay mesajı gelince hattı taktığımda direkt kullanabilecek miyim? Evet, kullanabilirsiniz dendi. 24 saat oldu. Hattı taktım ve kullanamıyorum, öğretmenim, bugün karneler günü ve telefonumu asla kullanamadım. Madem 90 saat sonra açılıyor, bunu neden söylemediler? Bayram tatiline gireceğiz, hattım ne zaman açılacak? Altı defa mağazaya gitmeme rağmen işim hallolmadı, yarın son kez yani yedinci kez gideceğim. Yarın da hallolmazsa, yanlış bilgi verildiği için gerekli mecralara şikayette bulunacağım. Önce Turkcell.com'a, sonra gittiğim Turkcell şubesi için gerekli suç duyurusunda bulunacağım. Çalışan insanlarız, operatör değişikliğinde üç gün telefonlarımızın kapalı olacağı bilgisi verilmiyor! Turkcell şirketlerini şiddetle kınıyorum.

15 Haziran 2024 09:25 (Şikayetten 7 saat sonra)

15 Haziran 2024 09:35

Merhaba Beril Hanım, Talebiniz üzere kontrol ettiğimizde hattınızın aktivasyon işleminin 14.06.2024 tarihinde tamamlandığını ve SMS ile size bilgi verildiğini görüyoruz. Yeni SIM kartınızı cihazınızdan çıkartıp takarak gün içerisinde kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

21 Eylül 2024 17:28

25 Kasım 2023 09:09

Zeynep
11 Ağustos 2023 09:45
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Hattım Açılmadı, Mağdurum!

16 Mart 2025 21:29
Turkcell Hattım Açılmadı, Mağdurum!

Gülseren
25 Kasım 2023 10:34