Turkcell'in 12 Aylık Paketi Mutlu Mega 70 GB Paketinin Kaldırılması

12 Ocak 2024 15:25

Bütçemize göre daha avantajlı olduğu için Turkcell'in 12 aylık paketlerinden biri olan (örneğin: Mutlu Mega 70 GB Paketi) kullanmaktayım. Ancak paketin son fiyatını kontrol etmek için baktığımda, paketin kullanıma kapatıldığını gördüm. Bunu da yine bir kullanıcı olan Sikayetvar.com'daki bir üyenin şikayetiyle öğrendim ve emin oldum. Normalde Turkcell fiyatları ve paket içeriğini sürekli günceller, buna itirazım yok. Ancak artık yıllık paketler görünmüyor. Ben genellikle 3 aylık ve 6 aylık paketleri kullanırım çünkü kullanımlarım ay ay değişiklik gösterir. Bu paketler kaldırıldığı için başka bir operatöre geçtim ve gerekirse tekrar geçerim; böyle bir uygulama olmamalı. Bir paket varsa sürekli olmalı, fiyatı makul oranlarda artırılabilir ya da alternatif paketler sunulabilir ama kişisel tercihime kimse karışamaz. Uygun fiyatlı internet, dakika ve SMS bakiyemin uzun süre devam etmesini isterim. Hiç kullanmasam bile, parasını ödediğim bakiyelerin ay sonu silinmesi bana göre israftır. Ancak bu paketle en azından son günde olsa kullanabilir ve değerlendirebilirim. Madem parayı biz ödüyoruz, biz müşterilerinizi dinlemeniz gerekir. Bizim rızamız olmadan bir paket silinemez, kaldırılamaz. Yeni abonelere belki bu uygulanabilir ama biz zaten kullanıyoruz. Zaten paketimiz aktifken, insanların bütçesine uygun bir şeye yönelmeleri büyük ve güçlü şirketlerin hoşuna gitmiyor gibi görünüyor ki, müşteri memnuniyetini hiçe sayarak istedikleri zaman paketleri iptal edebiliyorlar. Yıllık 70 GB internet sunuyorsunuz; dakika çoğu zaman fazla geliyor, SMS ise neredeyse hiç kullanılmıyor. Çok iyi bir şey yaptığınızı düşünmeyin. Biz sadece imkanlarımız kısıtlı olduğu için bu paketleri seçmek ve idareli kullanmak zorunda kalıyoruz. Turkcell'den de paketi tekrar güncelleyip aktif etmesini istiyorum. Saygılarımı sunarım. Sikayetvar.com gibi platformlar olmasa, sesimizi duyurabileceğimiz, hakkımızı savunabileceğimiz yerler hemen hemen yok. Teşekkürler 'Sikayetvar.com'.

profile profile profile
12 Ocak 2024 15:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Ocak 2024 15:53
13 Ocak 2024 04:11

Paketi yeniden aktifleştirmenizi veya güncellemenizi veya daha düşük GB la bile olda bir alternatif paket oluşturmanızı rica ediyoruz. Sadece 12 aylık değil şu an 3 aylık veya 6 aylık paketler bile kaldırıldı bu durumdan kesinlikle memnun değiliz bana uygun veya özel tanımlanmış bir paket bile yok bu kriterde. Sorun çözülmüş değildir...

Yorumlar (6)

Seren
Seren

Bunun adı fiyatı 4 e katlamak. E devletten şikayet ettim. Şimdilik 160 liralık rahat hatlarını kullanıyorum, Türkiye'ye gidince hattımı taşıyacağım

Behcet
Behcet

Ben de son başvurumu 3 Ocak'ta yapmışım, taşınma ve ev interneti taşıma esnasında şu son bir hafta içinde paket bitti ne yazık ki sonra yeni paket almak isterken kaldırıldığını fark ettim. Kardeşim ben aylık, bitirmeyeceğim paketlere para ödemek zorunda değilim. Faturalı hat yapmak zorunda da değilim. Gidin yönetim kurulu huzur haklarını başka şekilde telafi edin. Mafia gibi yönetmeyin şirketi. 20 yıllık Turkcell'liyiz yapmayın!

İbrahim
İbrahim

Telekom'a geçtim sırf bu yüzden 100gb veriyor ayrıca çok daha ucuz. Turkcell hattım duruyor fakat sadece kapanmasın diye yükleme yapıyorum artık. Ben her ay 20gb üstü paket alıyordum ve bir anda iyice şaşırdılar, eşimde de Turkcell var fakat ona verilen fiyatlar daha düşükken bana verdiği fiyatlar arasında çok büyük farklar vardı. Farklı operatör olur anlarım ama adamına göre fiyat muamelesi bu kabul edilir bir şey değil.

Maalesef genelde müşterinin lehine olan ne varsa kaldırılıyor. Bende babam için paketi yenilemek istedim ama paketin kaldırıldığını gördüm. Turkcell den başka bir operatöre taşımak zorundayım artık.

Umut
Umut

Mutlu Mega paketleri geri gelmelidir.

Ersin
Ersin

Turkcell'in yaptığı tam anlamıyla ciddiyetsiz müşterilerin düşüncelerini hiçbir şekilde önemsemeyen umursamayan hiçbir kurumsal şirkete yakışmayacak şekilde davranan bir firma haline geldi Turkcell kitleler halinde Turkcell'den ayrılıp diğer operatörlere geçmeyi teklif ediyorum kullanıcılara bu davranışa böyle cevap verelim kırmızı savunalım yüksek fiyat politikası Turkcell'e zarar olarak geri dönsün

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
12 Ocak 2024 12:09
Turkcell Yıllık Paketleri (örn: Mutlu Mega 70) Kaldırmış

14 Ocak 2024 14:09
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 05:33

Turkcell Kategorileri