Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 13:12

Yurt dışında otomatik olarak geçerli olduğu belirtilen paket, yurt dışında kullandığım süre boyunca sürekli olarak faturama yansıtıldı. Uygulamada yer alan ve aşağıdaki görselde görünen müşteri hizmetleri deneyimi çok kötü; ne zaman ulaşmak istesem kimse cevap vermiyor, aramalarıma geri dönüş olmuyor ve ulaşamıyorum! Sözleşmemin bitmesine 49 gün kaldı ve bir an önce daha anlaşılır, daha kaliteli servis sunan bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. Bu telefon numarasını 25 yıl önce almıştım, ancak Turkcell'in hizmet kalitesi giderek kötüleşiyor. Uygulama net değil ve kullanımı zor. 'Hiçbir işlem yapmadan kullanabilirsiniz' deniliyor, ancak ben bu kötü hizmeti almak zorunda kalıyorum.

09 Nisan 2024 13:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Nisan 2024 13:36
09 Nisan 2024 13:54
turkcelle-yurt-disina-cikarken-dikkat-cok-ama-cok-kotu-bir-hizmet-1.jpg

Şu ibare var zaten "otomatik olarak" olan uygulama neden geçerli değil ve bu kadar kötü hizmet alıyorum. Bunu sorguluyorum mesaj yazıyorum. Asla ama asla ulaşılamayan bağlanmayan bir müşteri hizmetleri ancak alakasız acil konu seçince zarla zorla müşteri temsilcisine ulaşıyorsun! Lütfen ezber kopyala yapıştır cevaplar vermeyin! Hiç açık net bir uygulamanız yok bu yazan ne? Ben neyi iptal etmişim de? Neden böyle görünüyor? Araştırmanızı yapıp iyi çözüm net bilgi vermeyen uygulamanızı düzeltmenizi öneririm. Ve lütfen bana bu yaşadığım kötü denryim içinde çözüm bulun.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Faturama Yansımayan Cihaz Ücreti Ve Ek Masraflar Mağduriyetim

23 Haziran 2025 01:23
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Seyhan
26 Aralık 2024 18:10
İzinsiz Paket Yenileme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
İzinsiz Paket Yenileme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Zühal sonuçtan memnun

Zühal
02 Haziran 2024 12:24
"Yıl bitmeden hatırladığınız için teşekkürler 😄😉"
Turkcell Faturalı Hat Mağduriyeti
Turkcell Faturalı Hat Mağduriyeti