Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'den Beklenmedik Ara Ödeme Şoku

Turkcell'den Beklenmedik Ara Ödeme Şoku
04 Kasım 2024 22:26

Turkcell'in yaşattığı mağduriyet. Seneler sonra hattımı Turkcell'e taşıdım, daha ilk aydan mağdur edildim. Fatura kesim tarihim her ayın 10'u, ancak Turkcell bana bilgim dışında ara ödeme çıkarmış ve ayın 4'ünde geçmiş hiçbir borcum yokken, daha faturam kesilmemişken hattımı kapattılar. Daha önce defalarca aradım, aradığımda teknik bir sorun var, ayın 10'una kadar düzeltilecek dediler. Ayın 3'ünde mesaj atıp 4'ünde ise sabahın köründe hattımı kapattılar. Şu an ise 'Bu bizim yasal hakkımız, istediğimiz zaman ara ödeme çıkarıp hattınızı kısıtlayabiliriz, siz de bunu ödemek zorundasınız' diyorlar ve halen daha hattım kapalı. Tüm ses kayıtlarıyla birlikte mahkemeye başvuruda bulunacağım.

04 Kasım 2024 22:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Kasım 2024 08:03
05 Kasım 2024 13:15

Defalarca aradığımda bana teknik bir hata var düzeltilecek dediniz hattımın kapanmayacağını söylediniz 2 gündür hattım kapalı zararımın karşılanmasını istiyorum açın ses kayıtlatınızı dinleyin bana söylediklerinizle uzaktan yakından alakası yok

05 Kasım 2024 13:19

Turkcell yetkililerine sesleniyorum bir insanı bu kadar mağdur etmeye hakkınız yok 2 gündür hattım kapalı kayıt açıldı ama ilgilenen kimse yok dün arayan arkadaşlarınız ise resmen tehdit edip ya ödersin ya da kapalı kalır hattın diyor vana hattınız kapanmayacak teknik bir sorun var deyip hattımı kapatamazsınız.

07 Kasım 2024 16:41

Ses kayıtlarını talep ettim onu bile PDF olarak göndereceğiz deyip göndermediler bu kadar sorumsuzluk olamaz çok yazık

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 16:57
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 01:30

Hanifi
13 Ağustos 2024 22:16
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
01 Mart 2025 15:45