Turkcell Yeter Artık Diyeyim

21 Temmuz 2024 21:40

Merhaba
Sürekli internet de sorun yaşıyorum
İnternet çok yavaşlıyor
Ve internet kullanım hakkım olan GB telefon kapalıyken interneti harcıyor.
40 GB internet in 16 GB kullanım gösteriyor Zor yavaş sürekli kesilen bir İnternet olduğu halde
40 GB hakkınız bitmiştir diyor.
25 yıldır internet kullanıyorum böyle bir durum yaşamadım.
Neden internet sürekli düşüyor ve neden internetim iPhone telefonlar gibi hızlı bitiyor.
Arayan telefon açık olduğu halde ulaşamıyor.
Beni mağdur eden
Bu durum böyle devam ederse
Sözleşmeyi iptal etmek zorunda kalacağım.
Lütfen sorunu giderin.

21 Temmuz 2024 21:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Temmuz 2024 08:13

Merhaba Murat Bey İnternet kotanızın çabuk bitmesi kullanımlarınıza bağlı olarak değişkenlik gösterir. İnternet kullanımınız esnasında indirilen ve yüklenen veriler mevcut paketinizden düşer. Paket aşımında da yine indirilen ve yüklenen veriler paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilir. Tüm bu işlemlerin kullanım miktarı cihazınızda yüklü programların cihaz hızını yavaşlatıp hızlandırması, giriş yapılan site ve indirilmek istenen içeriğe göre farklılıklar gösterebilir. Sosyal medya uygulamalarını yoğun olarak kullanıyorsanız, otomatik video oynatma seçeneğini kapatmanızı öneririz. Turkcell uygulamamızdan da hangi tarih ve saatte ne kadarlık bir veri harcadığınızın bilgisine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yurt içi tüm konuşma ve mesajlaşma paketlerinde anında, internet paketlerinizde ise en fazla son 1 saat hariç olacak şekilde bu bilgileri görebilirsiniz. Ek olarak bildirimde bulunduğunuz bölgede inceleme yapabilmemiz için Turkcell uygulamamızdan "Yardım - Arama Bağlantı Kontrolü - Talep İlet" bölümünden detayları paylaşmanızı rica ederiz. Şikayetinizle ilgili son durumu "Taleplerim" bölümünden takip edebilirsiniz. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Murat
22 Temmuz 2024 14:18

25 yıldır aktif İnternet kullanıyorum. 4 kıta 48 ülkeye gittim ve onlarca farklı sim Kart kullandım. Ne ne kadar internet gider 40 GB ile kullanmış olduğum telefon da neler iner neler izlenir ne zaman biter bilgi sahibiyim. Teşekkür ederim tekrar hazırlattınız için. İnternet paketim yüklendiği anda 2 GB anında gitti. Ben 40 GB internet kotamın bu cihazda kullandığım 15 GB. Sizin sayfamızdaki internet kullanım zamanına baktığımda Benden alınan internet ler özellikle gece vakti internet kapalı olduğu halde belirli saatlerde kotadan internetim alınıyor. Bunları bir zat takip ediyorum. Ve görüyorum. Bu durum normal değildir. Aynı zamanda internet çok yavaş ve çoğu Zaman en düşük modda seyrediyor. Bunun sebebi benden kaynaklanmıyor. 40 GB internet kotasını ben kullanmıyorum bu telefon ona müsait değil. Arayan kişilerin çoğu Zaman bana ulaşmadığını da tespit ettim. Ve konuşma yaparken telefon iletişim kesiliyor. Telefon da bir sorun yok sadece Turkcell hattında bu sorunu yaşıyorum. Bu sorun bu şekilde bu ayda devam ederse Ben Turkcell hattını iptal etmek zorunda kalacağım. Lütfen bu sorunu çözün. Çevremde ki bir çok kişide de bu soruna tanık oldum. Düşük internet ve usulsüz internet kotamdan harcamalar. Kullanımdan bir saat sonra ya kadar düşüş olabilir evet Peki 10 saat boyunca ara ara sürekli internet den kotam neden alınıyor. Telef kapalı olduğu halde. Indirme vs program gibi bir durum söz konusu değil ken. Şu an bile en düşük internet modunda Bazen birkaç dakika internet yüksek modda oluyor. Bu durum cihaz ya da sosyal medyaya bağlamak hiç mantıklı değil. Çünkü yıllardır kullanıyorum. Bilinçli tüketiciyim. Sorun Turkcell in sunduğu hizmetinde ve ağında dır.

14 Mayıs 2024 22:01
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 10:01
Turkcell İnternet Paketlerinin Hızla Tükenmesi Mağduriyeti
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Sürekli İnternet GB Düşmesi

İsmet
02 Kasım 2023 00:23
Nasip sonuçtan hiç memnun değil

İnternet Paketim Hızla Tükeniyor, Teknik İnceleme Talep Ediyorum

29 Eylül 11:34