Turkcell UpCall Para Çekme

Turkcell UpCall Para Çekme
07 Kasım 2023 13:02

Nfs SPA tarafından 'UpCall ile nfs Oyun iş yerinden 03.11.2023 15:41 tarihinde **** ile biten numaranız kullanılarak 869.00 TL tutarında ödeme işlemi gerçekleştirildi. Bu işlem size ait değilse iptal etmek için bağlantıya gidiniz; upcall.com B354' diye mesaj geldi. Böyle bir harcama ne yaptım ne ettim. Böyle bir şey olamaz. Acilen bu duruma bir son verilsin.

07 Kasım 2023 13:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Kasım 2023 13:13

Merhaba Bora Bey, Elektronik ticareti düzenleme kanununa göre BTK'nın ilgili kanuna ilişkin düzenlediği mevzuata istinaden sorumluluk SMS'i gönderen gerçek veya tüzel kişilerde bulunmaktadır. Pazarlama – tanıtım SMS'i almak istemeyen ve engellenmesi talep edilen içeriklerle ilgili olarak gönderici, gerçek veya tüzel kişilerce işlem yapılması için engelleme taleplerini SMS'i gönderen firmaya iletmeniz gerekmektedir. Doğrudan hizmet sağlayıcı firma tarafından gönderilen bu içeriklerle ilgili Turkcell olarak dahiliyetimiz ve sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Her müşterimizin kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına göre çeşitli hizmetlerimiz bulunmaktadır. Markalardan gelen SMS'leri engellemek için; SMSENGELLE marka ismini yazıp 2200'a gönderebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Bora
Bora
10 Kasım 2023 11:33

Turkcell abi ne anlattınız anlamadım. Şimdi benden sizin tarafınızdan para çekildi mi çekilmedi mi? Ha yok çekilmedi o mesajlar sahte diyorsanız Okey.

Bu mesaj kimlik avı ve telefonu ele geçirmek için gönderilmiş. Acilen telefonunuzu sıfırlamanızı tavsiye ederim

02 Kasım 2023 16:11

Turkcell UpCall Ödeme İşlemi Mesajı

29 Ekim 2023 14:34
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 16:52
Turkcell 749 TL'lik İzinsiz Mobil Ödeme Şikayeti