Enes sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Otomatik Paket Yenileme Yaptı Bilgim Dışında

24 Nisan 2024 13:11

Bilgim dışında otomatik yenileme yapan Turkcell tarafından mağdur edildiğimi düşünüyorum. Paketi iptal etmek istiyorum. Turkcell Superbox 100 GB paketinin 400 TL karşılığında sunulmasını istemiyorum. Otomatik yenilemenin neden yapıldığını ve kimden izin alındığını merak ediyorum. Lütfen en kısa sürede sorunuma bir çözüm bulun, aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

24 Nisan 2024 13:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Nisan 2024 13:34

Merhaba Enes Bey, Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız, müşterilerimizi memnun edecek avantajlar sunmaktır. Beklentilerinizi göz önünde tutarak kampanyalarımızda ve tarifelerimizde sürekli güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgularla sunuluyor ve ancak koşulları sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabiliyor. Bu kapsamda yıllık aboneliğinizin sona ermesi halinde SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Faturanıza mevcut paketinizin indirimsiz bedeli yansıyacaktır. Saygılarımızla, Turkcell

Enes
26 Nisan 2024 15:09

Kesinlikle haberim olmadan paket yenilemenin izahı bu olamaz sonra cayma bedeli diye para isteyeceksiniz bir de. Paketi iptal edin hemen dolandırıcı misiniz? Yoksa Telekom şirketi mi?

Turkcell Superbox Ek Paket Yenileme Sorunu ve Mağduriyet

24 Eylül 2023 19:42
Turkcell Superbox Ek Paket

Ebral
25 Mart 10:31
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
07 Mart 2024 12:50