Fethi sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Şanlıurfa'da Şebeke Sorunu!

15 Temmuz 2024 16:22

Aylardır evimizde, mahallemizde hatta ilçemizin birçok yerinde Turkcell'in şebeke sorununu yaşıyoruz. Onlarca kez şikayet etmeme ve müşteri hizmetlerini aramama rağmen sim kartımı hatta telefonumu değiştirdim, ancak Turkcell'in bu şebeke sorunundan kurtulamadık. Her 15 günde bir müşteri hizmetlerini ararım, bana 10 iş günü içerisinde geri dönüş yapacaklarını söylüyorlar ve bırakın şebeke sorununu çözmeyi, geri dönme tenezzülünde bile bulunmuyorlar. 300 bin nüfuslu ilçede hem evimde hem de ilçenin birçok yerinde, yıl olmuş 2024, Turkcell bir sürü reklamlarla kendini övmesine rağmen tam bir başarısız şirkettir. Evimde interneti ölçtüğümde 0.50 Mbps gibi komik ve çağ dışı bir ölçüm veriyor. Türkiye'nin birçok şehrinde kaldım, böyle bir şebeke sorunu yaşamadım ama Urfa'da Turkcell tarafından ayrımcılığa uğruyoruz, ikinci sınıf bir halk olarak görülüyoruz. O yüzden bizden fatura parası kazanıp karşılığında hizmet vermek istemiyorlar. Aylarca bıktım, günde en az birkaç defa telefonla konuşurken karşı tarafın yüzüne kapanıyor. Bu günden sonra durmayacağım, Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Turkcell'in genel müdürüne kadar gideceğim. Size yazıklar olsun Turkcell, hizmet bedeli alıp hizmet karşılığında vermiyorsunuz. Sizinle uğraşacağım.

15 Temmuz 2024 18:57 (Şikayetten 2 saat sonra)

15 Temmuz 2024 23:52

Yapmayacaksınız yalncsnz onlarca kez müşteri. Hizmetlerini aradım bana sana geri dönüş yapacağız ve yapmıyorlar aylardır uğraşıyorum Turkcell Urfa'ya yatırım yapmak istemiyor Turkcell çürümüş bitmiştir

16 Temmuz 2024 07:58

Merhaba Fethi Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvuru üzerine inceleme yapılarak 15.07.2024 tarihinde SMS ile size bilgi verildiğini görüyoruz. Şu an olumlu yanıt veremiyoruz. Talebinizi, önümüzdeki dönem planlarımız dahilinde tekrar değerlendireceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

16 Temmuz 2024 18:55

Çok klasik bir cevap oldu bu önümüzdeki dönem cümlesini bundan 10 yıl önce de farklı bir konu için duymuştum o zaman 2 hattımın taahhüdünü iptal edin başka operatöre geçeyim yani hizmet vermeden size fatura ödeyemem

16 Temmuz 2024 19:03

Ayrıca Turkcell tarafından bana 15 temmuzda herhangi bir bilgilendirme mesajı gönderilmedi yazıklar olsun size ki aylardır beni oyalayıp kandırıp yalan söylüyorsunuz yarın tüketici hakkem heyetine giderim ve bu dakikadan sonra gelecek olan hiçbir faturayı ödemeyeceğim bilginize

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Şebeke Sorunu Ve Maddi Zarar Nedeniyle Yasal Haklarımı Arıyorum

15 Temmuz 20:51
Burak sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 00:28
Turkcell Mobil Veri Çekim Sorunu
Turkcell Mobil Veri Çekim Sorunu

13 Aralık 2023 12:28
Zübeyir sonuçtan hiç memnun değil

Zübeyir
07 Aralık 2023 21:50