Güller sonuçtan çok memnun

Turkcell Pay Pall Oyun Servisi

Güller
26 Temmuz 2024 10:54

Bugün sabah saat 07:30'da WhatsApp'ı yüklerken kod geldi. Yanlışlıkla kabul etmiş bulundum, engelliyim zaten anlayamadım. Turkcell'den gelen güncel fatura tutarımın 369 TL'ye yükseldiğine dair SMS aldım. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım, eğlence Cepte'ye üye olmuşsunuz bugün dedi. Turkcell'de Paycell aracılığıyla Play adı altında 229 lira faturaya ücret yansıtılacak. Turkcell'i arıyoruz, 0850 477 7725 Paycell'e yönlendiriyor. Paycell'i arıyoruz, eğlence oyun sitesine 1 ay üye oldunuz diyor. Aboneliği iptal ettiler ama 1 günlük de olsa 1 ayda olsa faturanıza yansıyacak diyor. Böyle bir hizmet tarafımca alınmamıştır. Yanlışlıkla onaylanmamıştır. 1 günlük ücreti alın diyorum, yok dediler. Ücretin iadesini ve faturama yansımamasını talep etmekteyim. Benzer şikayetlerin olduğunu görmek Turkcell'in güvenirliğini ciddi derecede sorgulattı. Numaralara nasıl bu kadar kolayca ne olduğu bilinmeyen yerler ücret yansıtabiliyor?

26 Temmuz 2024 10:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Temmuz 2024 11:17

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Kamer sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 00:09
Turkcell Faturama Yansıyan Haksız Ücret Talebi Ve Mağduriyetim

25 Kasım 2024 23:11
Yanlış Yönlendirme İle Fatura Şoku

13 Ekim 2024 16:15
Haksız Fatura Ücreti Ve Zorunlu Ödeme

25 Kasım 2024 14:46
Turkcell'den Haksız Fatura Şoku: İade Ve İptal Mücadelesi
Denis sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 21:20
Turkcell Kategorileri