Senem sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Online'a Özel Fiyattan Farklı Fiyat Uygulaması

23 Aralık 2023 18:52

Merhaba, bugün Turkcell uygulaması üzerinden online'a özel faturalı hat için ilk 3 ay 360 TL, sonraki 9 ay 390 TL olan tarife seçeneği sunuldu. 'Hemen al' seçeneği ile aldıktan sonra aynı taahhüdümün faturasının 430 TL olduğu mesajı geldi. Böyle bir uygulama karşısında şaşkınım. Turkcell'in bu şekilde müşteriyi yanıltmasına anlam veremediğim gibi, kurumsal olduğunu düşündüğüm büyük bir şirkete hiç yakıştıramadım. Çağrı merkezini aramam, düzeltme talebimi iletme konusunda yeterli olmadı. Konu ile ilgili mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

23 Aralık 2023 18:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Aralık 2023 11:33

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Senem
Senem
28 Aralık 2023 20:08

Bugün nihayet Turkcell tarafından arandım. Seçtiğim tarifenin fiyatının 430 TL olduğu ve online olarak daha uygun fiyatın teklif edilmediği, herhangi bir yanlışlık olmadığı belirtilmiş ve düzeltme yapılması talebim uygun bulunmamıştır. Yıllardır Turkcell hizmeti alan birisi olarak bu duruma inanamıyorum, ayda 40-50 TL bandında bir tutar için yalan mı söyledik yani şimdi? Siz siz olun sonradan inkar edilmemesi için online ortamda bir işlem yaptığınızda veya tarife teklifi geldiğinde onaylamadan önce mutlaka ama mutlaka ekran görüntüsü alın...

Bahadır sonuçtan çok memnun

Bahadır
21 Kasım 2024 09:08
"Bu şekilde olmasaydı daha iyi olurdu. Şikayetvar sayesinde problemim çözülmüş oldu diyelim. Turkcell ailesi 1 üyesini kaybetmek yerine yeniden kazandı. Sağlık olsun."
Osman sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 22:24
Tarife Fiyatı Hakkında Yanıltıcı Bilgilendirme

19 Aralık 2023 09:38
Zühal sonuçtan memnun

Zühal
02 Haziran 2024 12:24
"Yıl bitmeden hatırladığınız için teşekkürler 😄😉"
Turkcell Faturalı Hat Mağduriyeti
Turkcell Faturalı Hat Mağduriyeti
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 12:30

Turkcell Kategorileri