Turkcell Ödeme Tipi Değişikliği Ve Ön Ödemeli Dönem Avans Ücreti

Turkcell Ödeme Tipi Değişikliği Ve Ön Ödemeli Dönem Avans Ücreti
16 Ağustos 2023 06:34

Telsiz Kullanım Ödeme Tipi Değişikliği ve Ön Ödemeli Dönem Avans Ücreti adı altında 99 TL faturama eklemişler. Deprem bölgesinde size ulaşmak için yeterince zorluk çekiyorum lütfen biraz empati kurun. Acilen bu ücretlerin iptal edilmesini istiyorum. Turkcell gerçekten daha fazla katlanamayacağım sana. Durumu düzeltmezseniz CİMER'e şikayette bulunacağım. Faturamdan 99TL düşürülmesini istiyorum.

16 Ağustos 2023 06:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Ağustos 2023 14:04

Değerli Müşterimiz, Yapılan incelemede faturanıza yansıyan telsiz kullanım ücreti ve avans TL tutarlarında hata tespit edilememiştir. Faturasız dönemde hattınızda ödenmeyi bekleyen vergi ya da avans TL bakiyeleri, faturalıya geçtiğiniz dönemde faturanıza yansıtılır. Saygılarımızla, Turkcell

Selva
Selva
18 Ağustos 2023 10:16

Telsiz kullanım ücretini taksitlendirmiştim neden taksit olarak yansıtıldığı halde bütün parayı ödemem gerekiyor? Ön ödemeli dönem avans ücreti ne? Bu parayı neden ödemem gerekiyor hiçbir açıklama yapmıyorsunuz. Ben avans vs almadım.

Turkcell Kategorileri