Turkcell Ödeme Tipi Değişikliği

10 Ekim 2023 13:02

12 ay fatura dönemi bitiminde son ay içerisinde uygun paket olmaması halinde müşteri temsilcisi ile görüştüğümde faturasız dan faturalıya geçişlerde görmüş olduğum Platinum bol Star 40gb paketini kullanabileceğimi sorduğumda verilen bilgiler dahilinde faturasıza geçişim yapıldı. Daha sonrasında belirttiğim pakete onlinedan geçişimi yapmak istediğimde ödeme tipi değişikliği nedeniyle 532 ya da müşteri iletişim merkezleri ile görüşün uyarısına istinaden 532 yi arayarak birden fazla görüşme sağladım. 30 gün beklemem gerektiği söyleniyor. Madem böyle bir şey var neden en başında belirtilmiyor. Her 12 aylık fatura dönemi sonrasında farklı operatöre geçip yeniden Turkcell'e gelen ben her sene uğraştım numara taşıma ile bu sene uğraşmak istemiyorum. Talebimin karşılanmasını istiyorum. Eğer olumlu bir sonuç alamayacak isek farklı bir operatöre geçip artık orada kalayım her yıl uğraşmaktan bende sıkıldım. Kolay gelsin.

10 Ekim 2023 13:33 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Fatih
Fatih

Merhaba, 1 Aylık süre dolmadan faturalı tarifeye geçiş yapabildiniz mi?

İbrahim

Yaptım ama sonrasında yeniden operatör değiştirdim. 13 günde 20 GB internet gitmiş saçma bir şekilde.

İrem sonuçtan çok memnun

03 Mart 2024 00:14
"Müşteri Temsilcisi Hicran Hanıma kibarlığı ve çözüm odaklı olmasından dolayı teşekkür ederim. Gün boyu uğraştığım problemimi bir tek o çözdü. Teşekkürler."
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 09:08
Turkcell Cayma Bedeli Zorunluğu Ve Müşteri Bekletme Politikası