Turkcell Numara Tasıma Engeli Kaldırma Talebi

Murtaza
06 Kasım 2023 19:55

Telefon hattımı Turkcell'e taşıyamıyorum, yeni hat çıkarmak istesem o da olmuyor. İki durumda da "hat taşıma ve yeni hat çıkarma engeli" uyarısı alınıyor ki böyle bir dilekçe vermedim verdiysem bu dilekçeyi bana göstersinler. Bu durum ile ilgili talep dahi oluşturulamıyor Turkcell hattım olmadığı için. Turkcell'e geçmek için hangi t. C. Vatandaşı bu kadar uğraşırdı örnek teşkil ediyorum. Sayısız müşteri hizmetleri görüşmeleri sayısız bayii görüşmeleri, online başvurular. Tebrik ederim pes ediyorum! 👏👏👏👏

06 Kasım 2023 19:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Kasım 2023 08:04

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Erdem sonuçtan memnun değil

05 Haziran 2023 16:58

Zeynep
11 Ağustos 2023 09:45

Şükrü
18 Ocak 2024 00:07
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 15:55
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Aytekin
03 Kasım 2024 13:10