Turkcell Kurye Sim Kart Teslimat Problemi

20 Kasım 2023 14:09

06 29 ile biten hattım için 12.11.2023 günü online olarak Turkcell'e numaramı taşımak üzere başvuru yaptım ve sim kartınız adresinize teslim edilecek mesajı aldım. 16.11.2023 günü Turkcell tarafından ' sim kartınızı adresinize teslim ettik' yazan bir SMS aldım. Bna teslim edilen bir sim kart olmamasına rağmen hem bu mesajı aldım hem de web sitesi üzerinden kontrol ettiğimde teslim edildi olarak görünüyordu. Bunun üzerine telefonla sayısız kez müşteri hizmetleri ile görüşme yaptım, Twitter hesabı üzerinden sayısız yazışma yaptım. Her seferinde ' konuyla yakından ilgileniyoruz, en kısa sürede bilgi vereceğiz ' yanıtı aldım. Ta ki günler sonra bugün 20.11 2023 günü Turkcell tarafından arandım ve aldığım cevap ' kurye firması ile görüştük, sim card size teslim edilmiş' oldu. Şimdi Turkcell yetkililerine soruyorum. Benim kimlik bilgilerim ve imzam olmadan bana nasıl sim kart teslim edildi? Sim kartımı ben teslim aldım ama haberim mi yok? Yoksa ben geri zekalıyım veya zevk için teslim aldığım sim kart için mi bir haftadır mücadele veriyorum? Sonuç olarak sim kartım ortada yok, kime teslim edildiği belli değil ve ben numara taşıma başvurumu iptal etmek zorunda kaldım. Kurye firmasının iletişim bilgilerini ısrarla istememe rağmen vermediler. Güvenilir firma olarak bildiğimiz Turkcell'in bana yaşattığı deneyim budur.

profile profile
20 Kasım 2023 14:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Orhan
20 Kasım 2023 14:38

Ben bana teslim edildi olarak görünen ama asla teslim edilmeyen sim kartım ile ilgili olarak daha sonra herhangi bir yasal, hukuki, mobil bankacılık vs konularında bir problem yaşama ihtimali olup olmadığı konusunda bilgi vermenizi talep ediyorum. Sim kartım kimin elinde, ne gibi işlemler yapabilir bir bilgim yok. Bu konuda kurye firması ile ilgili yasal olarak şikayetçi olabileceğim kurum neresi ise oraya şikayetçi olacağım. En azından kayıtlara geçmesi açısından. Üstelik teslim etmediği sim kart için 'teslim ettik' yalanını söylemesi bir art niyet şüphesi oluşturuyor. Kime teslim etmiş? Ne zaman teslim etmiş? Benim kimliğim, imzamı almış mı? Bunları sordunuz mu kurye firmanıza? Bir de bana 'kurye firması ile görüştük size teslim etmişler diyerek bizi yalancı çıkarıyorsunuz. Ayıptır.

21 Kasım 2023 11:58

Emel

Türk Telekom digital kurye Digital kurye isterken her nasılsa kendim de digital kurye olmuşum. Sürekli insanlar arıyor. Lütfen telefonumu listeden çıkarın. Ben telefon sim kartım için Türk Telekom'dan digital kurye istedim. Sürekli arıyor insanlar. Rahatsızım. Konuyu yargıya taşıyacağım artık. E mail attım, WhatsApp tan yazdım. İptal edin lütfen.

Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür
28 Kasım 2023 11:19
"Turkcell beni arayarak kampanyaya gösterilen yoğun ilgili nedeniyle gönderim yapılamadığını, hatanın kendilerinde olduğunu, özür dilediklerini ifade etti ve telafi için aynı fiyata daha avantajlı bir paket teklif etti. Bu Teklifi kabul ettim ve geçişi sağladım. İlgili müşteri temsilcisine; geçiş sonrası telefonum yurt dışından geldiği için yaşadığım sorunda da özverili şekilde destek veren müşteri temsilcilerine ve teknik destek personeline teşekkür ederim."
Turkcell Kampanyalı Sim Kartı Teslim Etmiyor
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Çağatay
07 Haziran 2023 23:05
Salim sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2023 15:36
Turkcell Numara Taşıma İşlemi Sırasında Yaşanan Sorunlar