Caner sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kırıkkale (Taştanlar Telekomünikasyon)

02 Temmuz 2024 18:04

Kırıkkale merkezde bulunan Turkcell mağazası ( Taşanlar telekomünikasyon) isimli mağazaya girerek aboneliğim hakkında bilgi almak istedim. Mağazada çalışan 1 erkek 1 bayan iki kendini bilmez neden geldin der gibi boş boş bakarak sorduğum soruya bugün çalışmıyoruz maaşımız yatmadı diyerek güldüler ve kahkaha attılar. İyi günler dileyerek yanından ayrıldım. Yani Turkcell mağazası değil de tostçu dükkânına girmiş gibiydim. Turkcell sana sesleniyorum duy sesimi. Turkcell'e hayata bağlanamayacağız başımız belaya girecek.

02 Temmuz 2024 18:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Temmuz 2024 19:14

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

16 Kasım 2023 13:10

Ceydanur
24 Temmuz 2023 22:44
Fatma sonucu yetersiz buldu

23 Ocak 2024 00:04
Muhammed sonuçtan memnun

Muhammed
31 Ağustos 2023 04:25
"Şikayetimle ilgilendiği için teşekkürler. Umarım o eleman bundan sonra müşteri dedikodusu yapmadan iyi çalışır."

Turkcell Agora AVM Şubesinde İlgisiz Ve Umursamaz Personel Deneyimi

24 Nisan 2025 19:42