Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 13:11

0536*******66 numaralı hattım için Turkcell müşteri hizmetlerini arıyorum internetimin bir sene kadardır sıkıntılı ve yetersiz olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Oyun oynarken ping sorunu oluyor Veya internetten bir şey bakmak istediğim zaman internet o kadar kötü ki hiçbir şey yüklenmiyor Speedtest yapıyorum. İnternetin hızı genelde 1 Mbps civarında çıkıyor. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bunun normal olmadığı söyleniyor. Bana yardımcı olacaklarını söylüyorlar. Şikayet talebi oluşturup bir gün içinde size döneceğiz deniliyor ve dönülmüyor. Daha sonra tekrar arıyorum ben tekrar şikayet talebi oluşturmak istiyorum. Diyorum bu seferde altı ay geçmeden yeni bir şikayet talebi oluşturamazsınız diyorlar. En kötü paketin 200 TL civarında olduğu göz Önünde bulundurulursa kesinlikle verilen hizmet parasını hak etmiyor ve kesinlikle yeterince ilgilenilmiyor. Eklediğim fotoğraf günlük hızı video ise en iyi halini gösteriyor.

04 Ağustos 2023 22:51

Turkcell 2 senedir internet sorunum hakkında bir şey yapmıyor sürekli olarak cihaza suç atılıp duruyorlar 4 farklı cihaz değiştirdim hepsinde aynı problem gelip bölgede kontrol yapmaları gerekirken geçiştirilip duruyorum şikayet talebi oluşturuldu dediler ertesi gün aranacaksınız dediler üstünden bir sene geçti neredeyse ben oyun oynayacağım oynayamıyorum çünkü 280ping altına düşmüyor stabil bir bağlantı sağlanmıyor aynı evde Türk Telekom kullanan kardeşim sorun yaşamazken benim operatörüm resmen dalga geçiyor parayla rezillik resmen

12 Haziran 2023 13:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Haziran 2023 15:07

10 Mayıs 2024 01:53
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
01 Mart 2024 02:36
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2025 00:46
Hudey sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 00:58
Turkcell Mobil Veri Hızım 1mpbs