Muhammed sonuçtan memnun

Turkcell İkinci El Turkcell Superbox Modemleri

Muhammed
03 Kasım 2023 21:38

Dün Turkcell Superbox üyeliği için başvurdum ve bugün Turkcell modemi getirip kurulumu yaptı. Gelen modem 2. El ve herhangi bir yenileme yapılmamıştı. Üzerinde kir ve lekeler mevcuttu. Superbox üyeliği yapan arkadaşlarımın hepsine sıfır modem geldi. Ben de güvenlik sebebiyle ikinci el modem kullanmak istemiyorum. Nereden bileyim benden önce o modemi kullanan adam internette neler yaptı. Bunu Turkcell kurulum ekibine de söyledim hiçbir şey olmaz, sıfır modem yok tüm modemler ikinci el dedi. Daha sonrasından Superbox kullanan diğer arkadaşlarıma sordum modemleriniz yenilenmiş mi yoksa sıfır mi diye. Arkadaşlarımın modemleri sıfırdı. Madem elinizde sıfır modem yok o zaman söyleyebilirsiniz tüm modemler ikinci el demektense. Dediğim gibi sıfır modemle değiştirmek istiyorum kapalı kutu şeklinde.

03 Kasım 2023 21:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Kasım 2023 08:04

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell

07 Kasım 2023 10:03

Merhaba Muhammed Enes Bey, 07.11.2023 tarihinde talebinizle ilgili sizi aradık ve görüştük. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Muhammed
07 Kasım 2023 10:53

Turkcell 2. El Modem

09 Temmuz 2024 19:10
Turkcell 2. El Modem
Berna sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 12:24
Utku sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 17:44
Turkcell Superbox 5 Gündür Modem Değiştirmeye Gelmiyor
Turkcell Superbox 5 Gündür Modem Değiştirmeye Gelmiyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmış Ve Deforme Superbox Modemi Zorunlu Olarak Teslim Etmeye Çalıştılar

04 Temmuz 14:11