Burak sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Hattım Turkcell'de Kayıtlı Değil Hatası

24 Eylül 2023 16:35

17 yıldır aktif Turkcell kullanıcısıyım. 5396******69 hattım 23.09.2023 saat 19:30 itibariyle paket değişikliği için hesabım uygulamasına erişim sağlayamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda hattımın Turkcell'den başka operatöre taşınmış olabileceği ve hattınız ile işlem yapılamıyor. Bizde hattınız kayıtlı değil diye yanıt alıyorum. Hiçbir şekilde başka bir operatöre de geçiş talebim olmadığı gibi e devlet üzerinden yaptığım kontrolde ise hattım Turkcell de kayıtlı gözüküyor, hattım ile arama yapabiliyorum, arama alabiliyorum, internet kullanımı yapıyorum, SMS alıyorum Turkcell menü kullanımı yapabiliyorum fakat hattım Turkcell'de gözükmüyor bilgisi alıyorum resmen saçma bir durum. Bugün tekrar müşteri hizmetleri ile görüşmem üzerine yine almış olduğum cevaplar aynı. Turkcell bayilerin de de sorgulama yaptırdım. Onlar da Turkcell yetkili birimler ile görüşmelerine rağmen sonuç alamadılar. Bu durumun bu şekilde olmasına anlam veremediler. Turkcell'e kayıtlı bir hat üzerinden talep kaydı oluşturuldu o bile talep sorgulama bölümün de gözükmüyor. Karşınız da çözüm getirebilecek bir yetkili bile yok. Kendi portföylerine müşteri çekene kadar ilgi alaka müşteri turkcelli olduktan sonra doğru düzgün hizmet bile vermiyorlar. Muhatap olabileceğimiz yetkili bir birim tarafıma ivedi bir şekilde dönüş sağlamalarını bekliyorum.

24 Eylül 2023 16:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Eylül 2023 09:57

Merhaba Burak Bey, Hattınız ile ilgili inceleme yapılabilmesi için imzalı dilekçe ve kimliğinizi irtibat numaranızla birlikte https://www.turkcell.com.tr/tr/tuketici-sikayetleri?from bağlantısından iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağız. Dilerseniz yukarıda belirttiğimiz belgelerle birlikte Turkcell mağazalarından da başvurabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinde yer alan "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

25 Eylül 2023 10:23

https://www.turkcell.com.tr/tr/tuketici-sikayetleri?from giriş yapamıyorum şifre geliyor ama giriş kabul etmiyor. Mağazalarınızda müşteri hizmetleri de hattıma ulaşım sağlayamıyor. Bu numara hiçbir şekilde Turkcell'den verilmemiş gibi ulaşım sağlanamıyor. Ama hattı kullanıyorum. Mağazaya gittiğimde yardımcı olabilecekler mi?

06 Ekim 2023 10:26

13 gündür hattımla alakalı sorunun çözümüyle ilgili Turkcell müşteri hizmetleri genel müdürlükteki yetkililerle yapmış olduğum görüşmeler doğrultusunda hiçbir şekilde olumlu bir yanıt alamıyorum. Turkcell hesabıma erişim sağlayamıyorum Turkcell'e 17 yıldır kayıtlı olan numaram Turkcell de erişim hatası vererek sanki bu numara hiç verilmemiş gibi gözüküyor. Hattımı kullanabiliyorum ama paket tanımlanamıyor taahhüdüm bittiği için normal ücretlendirme üzerinden 7 günlük 395 TL fatura limitine ulaştınız diye SMS bilgilendirilmesi yapılıyor. Konuyla ilgili olarak ivedi bir şekilde müşteri hizmetleri tarafından değil genel müdürlük tarafından en yetkili kişi bu süreçle ilgili tarafıma dönüş sağlasın. Dönüş sağlanmayacaksa konuyla ilgili mağduriyetimi Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER'e yazılı olarak belgelerimle beraber ileteceğim.

Davut sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 11:28
Gamze sonuçtan çok memnun

05 Mayıs 2024 21:23
"Turkcell'e teşekkür ederim. Şikayetimi buraya yazdıktan sonraki gün hemen aradılar çözüm merkezinden. Bir yanlışlık olduğunu faturadan düşüleceğini söylediler. Bugün de kontrol ettiğimde düşüm sağlanmış. Teşekkürler"

01 Ekim 2023 22:52

E-Sim Sorunu: 72 Saattir Çözülemeyen Mağduriyet Ve İletişim Kesintisi