Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Hattı Ve Xiaomi Telefonlarda Sim Aktivasyon Sorunu

Turkcell Hattı Ve Xiaomi Telefonlarda Sim Aktivasyon Sorunu
30 Aralık 2023 02:01

Ekim 2023 tarihinde Vodafone daki hattımı Turkcell' e taşıdım. Xiaomi marka cep telefonum Xiaomi Sim Etkinleştirme servisini bir türlü aktifleştiremedim. Defalarca kez Turkcell müşteri hizmetlerini aradım. Onlarca kez hattımı güncellediler. Hattımla ilgili tüm kısıtlamaları kaldırdılar. Sim kartımın arızalı olduğunu söylediler. Sim kartımı değiştirmemi istediler. Tabii ki bunun para istiyorlar. Maalesef çözüm olmadı. Telefonuma Vodafone veya Türk Telekom sim kartlarını takınca hemen aktivasyon gerçekleşiyor. Turkcell sim kartımı taktığımda maalesef olmuyor. Kendilerini ikaz ettim telefon 0 850 540 48 14 numaralı numaraya otomatik SMS atıyor karşılığında aynı numaradan cevap alıyor. Kanımca Turkcell bu numarayı spam olarak engellediğinden bu aktivasyon gerçekleşmiyor. Umarım bu şikayeti gören yetkililer, Bu konulardan anlayan teknik ekibi tarafımıza yönlendirir ve milyon kullanıcısı olan Xiaomi severler bu problemden kurtulmuş olur. Turkcell e hiç yakışmıyor bu durum. Tüm forumlarda Turkcell hattı kullananların feryadı var. Turkcell çözümsüz. Xiaomi kullanıcıları hatlarını diğer operatörlere taşısınlar.

30 Aralık 2023 02:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Aralık 2023 16:46

Merhaba Mustafa Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

30 Aralık 2023 16:55

Şikayetlerimize en hızlı cevabı biz veriyoruz demek için mi cevap yazıyorsunuz anlamadım. Şahsımla iletişime geçmediniz çünkü. Hem de GSM operatörü olmanıza rağmen.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'e Geçişte Sabit Hat Sorunu ve Çözüm Eksikliği

24 Eylül 2024 17:25

Muammer
21 Şubat 2024 20:13
Turkcell İnternet Sorunu Çekim Gücü

Numara Taşıma Sonrası Hattım Cihazımda Aktif Olmuyor, Mağdurum

Serkan
16 Eylül 2025 14:26
Murat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 12:31

Turkcell Numara Taşıma Şikayeti