Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell GNC Up Uygulaması

Şeref
20 Kasım 2023 13:32

Turkcell 2 haftadır GNC uygulamasındaki hatayı çözemedi. Defalarca talep iletme rağmen hala dönüş yapmadılar. Her gün uygulamadaki durumlardan geri kalıyorum. Ve bu durumu çözmek için teknik ekip hiçbir şey yapmıyor. Hala daha maalesef arayıp aynı şeyleri tekrarlayıp tekrar inceleyeceğiz diyerek 2 haftadır bekliyorum

20 Kasım 2023 13:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Kasım 2023 10:13

Değerli Müşterimiz, Uygulamalarımız tüm operatörlerin kullanımına açıktır. Farklı operatördeki kullanıcılar da uygulamalarımızı kullanmaktadır. Ekran görüntüsü ile birlikte talebinizi detaylı olarak [email protected] e-posta adresine iletmeniz durumunda memnuniyetle inceleme yapabiliriz. Hizmet verdiğimiz her kanalımızdan müşterilerimize iyi bir deneyim yaşatmak isteriz. Olumsuz deneyim yaşadığınız hizmet kanallarımızla ilgili geri bildirimlerinizi iletmek isterseniz detaylarıyla birlikte [email protected] e-posta adresine veya aktif bir Turkcell aboneliğiniz bulunuyorsa "Turkcell uygulamamızda "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek talebinizi iletebilir, durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinde yer alan "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Şerafettin sonuçtan hiç memnun değil

Şerafettin
27 Aralık 2023 14:10
Selvi sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 09:48
"Teşekkür Ederim"
Mevlut sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Adınıza Kayıtlı GNC Paket Bulunmaktadır

Mevlut