Furkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 01:41

Turkcell kullanım detaylarımda hiç telefona bakmadığım zamanlarda dahi internete girilmiş gözüküyor. Facebook ve Twitter kullanmadığım halde sürekli kullanım detayında onlar çıkıyor ancak bu uygulamalar bende yüklü değil ve kullanmıyorum. Lütfen bunlarla ilgili bir açıklama yapın.

23 Mayıs 2024 14:00

Merhabalar Turkcell 20 GB paket kullanıyorum. Telefonumda Twitter yüklü değil Hesabımda yok hiçbir zaman da indirmedim, Facebook uda 17.05.2024 Tarihinde Dondurup kaldırdım. Faturamı incelediğim zaman Twitter ve Facebook Kullanım KB lar gözüküyor. Arkadaşlarımın atmış olduğu 1-2 Twitter linkine tıkladığım zaman o saatte girdiğim gözüküyor bu konuda bir problem yok ancak, telefon elimde değilken Twitter veyahut Facebook KB gözüküyor dediğim gibi bunlar bende yok ve olmayan bir uygulamayı kullanıyorum gözüküyor. Durum ile ilgili Acaba Detaylı ve Tatmin olunacak bir cevap alabilir miyim.

23 Mayıs 2024 07:43 (Şikayetten 6 saat sonra)

23 Mayıs 2024 08:09
23 Mayıs 2024 10:15

Furkan

Bende de aynı sorun var hatırlıyorsanız bunun sebebi neymiş veya geri dönüş alabildiniz mi

Emir sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2025 13:18
Turkcell Hattında Yanlış İnternet Kullanım Gösterimi
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Hatalı Veri Kullanımı ve İnternet Tüketimi Sorunu

Büşra