Turkcell Eskişehir Espark Mağazası Yanıltıyor

17 Temmuz 2023 14:38

Eskişehir Espark Turkcell bayi çalışanı g** bey bana yanlış bilgilendirme yaptı. Superbox aboneliği için başvurmuştum bana modemi mağazadan almam ile kurulum talep edip evime gelmesi arasında bir fark olmadığını söyledi. Ama öyle değilmiş mağazadan alınca modem bizim oluyormuş ve iptal edince modem parasını ödüyormuşuz. Eve kurulum istersem modem geri veriliyormuş sadece kullandığın ay kadar modem kullanım bedeli ödeniyormuş. Superbox aboneliğimi iptal ettirdim ve bu yüzden 1912 TL modem parası ödedim. Oysa kurulum isteseydim sadece 52 TL 1 aylık modem kullanım parası ödedim. Bana yalan söyleyip beni 1860 TL zarara uğratan bayiden şikayetçiyim. Sadece 1 hafta kullandığım modem için 1912 TL para ödedim. Zamanında doğru bilgi verilseydi kurulum talep ederdim ve boşu boşuna modem parası ödemezdim.
Zararımın karşılanması ve bayi çalışanının yalanı yüzünden ödediğim 1912 TL paranın iadesini istiyorum.

17 Temmuz 2023 14:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)

20 Temmuz 2023 17:56

Merhaba Emin Bey, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimize iletmiş olduğunuz talebiniz incelenmiş, 18.07.2023 tarihinde size yazılı bilgi verilmiştir. Verilen yanıtları “Tüketici Şikayetleri > Şikayet Takibi” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Superbox Yenileme Ücretlendirme Sorunu

04 Kasım 2024 20:56
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Kullanımında Sorun Ve İptal Ücreti Şikayeti

Atakan
21 Mart 2025 22:56

Turkcell Superbox İle Yanıltıcı Satış Ve İptal Süreci

Melihcan
30 Ocak 2025 20:37
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 23:04

14 Ağustos 2024 21:24