14 Haziran 2024 19:12

Turkcell'den 29.05.2024 tarihinde kontörlü hat aldım. Hattı açtığım tarihten bu yana sayısız bahis sitesi mesajları geliyor ve günde en az 3-4 kez aranıyorum. Turkcell'i arayıp numara değiştirmek istediğimde benden numara değişimi için ücret isteniyor. Bu benim sorunum değil. Turkcell, bu hattı 1 sene dinlendirdiğini söylüyor. Bu da benim sorunum değil. Ben türlü numaraların tacizine uğramak istemiyorum ve bu da yetmezmiş gibi Turkcell bana güvenlik mesajı gönderiyor. Aylık 13 TL karşılığında güvensiz site ve numaraları bana engelleyecekmiş. Ben, Turkcell'in bu olayı güvenlik paketi satmak istediği için yaptığını düşünüyorum. Sorunum çözülsün. Görsellere bakarsanız, bugün kaç adet mesaj ve arama gelmiş. Ya dava açacağım ya da sorunumu çözün.

14 Haziran 2024 18:54

Bana utanmadan güvenlik paketi satacak

14 Haziran 2024 19:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Haziran 2024 08:52
15 Haziran 2024 09:07

Teknoloji çağındayız bunu hattı dinlendirirken sizin bu sure zarfında saptayıp yapmanız gerekir hani hattı bir başkasına satıyorsunuz ve bundan para kazanıyorsunuz ya arayanı engelle bilmem nereye gönder yazmışsınız sanki engellemek istediğim firma yasal bir firma ya firma ismi bulunuyormuş gibi hem parasını verip hem de tek tek engellemek zorundayım. Ben hattı kapatıyorum böyle bir anlayış yok bu şikayet te sizin kara lekeniz olarak kalsın burada

15 Haziran 2024 09:11

Adam bana spam gönderiyor ben ona red SMS i göndereceğim o da o SMS e istinaden benim hayatımı kaydıracak bilgilerimi kopyalıyacak kaldı ki bazı SMS ve numaralar yurt dışı na ait bunların masrafını ben karşılayacağım saçmalık

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 23:24
Beyza sonuçtan memnun değil

Yasa Dışı Bahis SMS’leri Ve Numara Değişikliği Ücret Sorunu

25 Eylül 2025 14:52
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 16:33
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Başkası Tarafından Kullanılan Hattı Bana Verdi

07 Ağustos 2023 12:18
Cançelebi sonuçtan hiç memnun değil

Cançelebi
11 Nisan 2025 18:07