Selen sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Ek Paketler Çok Pahalı Ve Kullanmadan Bitiyor!

11 Temmuz 2024 14:23

0532***2705 numaralı hattın yasal sahibiyim ve yıllardır Turkcell kullanıcısıyım sadece yine müşteri memnuniyeti sorunu sebebiyle bir yıl başka operatöre geçtim. Bu sene de senelik izinde olmam sebebiyle tarifemde olan internet yeterli olmadığından birkaç kez ek paket satın almak durumunda kaldım ve gerçekten diğer operatörlere göre daha pahalı ve çok çabuk tükenmesi sebebiyle müşteri hizmetlerini arayarak destek istedim yardımcı olunmadı. Binlerce lira mı ödemeliyiz bu kadarcık internete ve asla kullanmadım film video izlemedim! Nasıl olur bu kadar çabuk biter ve tekrar satın almak zorunda bırakılırım anlam veremiyorum! Başka operatöre geçmek için 151 TL cayma bedeli çıktığı söyleniyor. Eğer yardımcı olunmayacaksa senede bir kez izin aldığım bu istisna süreçte memnuniyet sağlanmayacaksa müşteri kaybetmek üzere mücadele veren müşteri temsilcilerinizin çabasını boşa çıkarmayarak başka operatöre geçeceğim! Ayıptır bu yaptığınız! Aylarca tüketemediğim internetimi evimde sınırsız internetimden uzak olmam izinde olmam sebebiyle bugünlerde kullanıyorum ve zor durumda kalıyorum. Bir sonraki ay yine kullanamayacağım paketimdeki interneti tek ihtiyacım bu ay binlerce lira ödemeden bu süreci atlatmak!

11 Temmuz 2024 14:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Temmuz 2024 14:51

Merhaba Selen Hanım, Turkcell olarak öncelikli hedefimiz, size en iyi hizmeti ve en yeni teknolojileri en uygun fiyatlarla sunabilmek olduğundan güncel fiyatlarımızı, hizmet kanallarımızı sürekli iyileştirmek ve yatırımlarımızı artırabilmek için düzenliyoruz. Saygılarımızla, Turkcell

Selen
11 Temmuz 2024 14:53

Çözüm göremiyorum ben şahsım adına beni arayan da olmadı?

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 14:02
Turkcell Haksız Operatör Değişim Tarifesi.
Turkcell Haksız Operatör Değişim Tarifesi.
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 13:59
Turkcell Mobil Uygulama Hatası Üzerine Paket Değişikliği Ve İlgisiz Hizmet
Mine sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 13:15
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 10:19
Turkcell Kategorileri