Turkcell E-Devlet'e Ait Borç Kayıt Silme

18 Nisan 2024 15:34

Merhaba. Turkcell. Borcum olmadığı halde hala e-devlet'im üzerinden. Banka sicil borç bilgileri bölümünde. Benden alacağı görünüyor bunun silinmesini talep ediyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum. Bankayla çalışamıyorum borç bilgisi görünüyor borcumu ödediğim halde. Hala orada iki tane fatura görünüyor. Şu an herhangi bir borcum yok. Bunu silmenizi istiyorum Turkcell olarak beni zor durumda bırakıyorsunuz.

turkcell-e-devlete-ait-borc-kayit-silme-2.pdf
turkcell-e-devlete-ait-borc-kayit-silme-1.pdf
18 Nisan 2024 15:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Nisan 2024 16:26

Merhaba Sedat Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell

24 Nisan 2024 18:41

72 saat dediniz 180saat oldu ne aradınız veya ne kısa mesaj hiçbir şey yok nasıl bir firmasınız almaya geldiğinizde hemen icra yoluna başvurusunuz ama bizim işimiz olunca umursamıyor sunuz. Bende şimdi CİMER'e de şikayet olacağım

23 Mayıs 2024 15:25

Ya siz ne biçim bir firmasınız onu anlamadım ki her yerden şikayet ediyorum ne aramaya ne mesajla bir cevap vermeye bile tenezzül etmiyorsunuz size yazalı bir buçuk ayı geçti 72 saat dediniz sizin 72 saatiniz bir buçuk aya mı tekabül ediyor niye kandırmıyorsunuz bugün borcum olmadığı halde neden beni borçlu gibi gösteriyorsunuz e-devlet'te bu sefer farklı yerlere başvuracağım o zaman kendiniz beni ararsınız bu sefer

06 Temmuz 2023 16:36

İptal Edilen Hat İçin Haksız Fatura Ve Borç Bildirimi Sorunu