Şerife sonuçtan çok memnun

Şerife
10 Kasım 2023 17:56

Turkcell Digital World IO ve Funny Zone adında bir dijital platforma, benim bilgim dışında ve herhangi bir şifre girmeden abonelik başlatılmış ve ardı ardına iki kez 143 TL faturama yansıtılmıştır. Ayrıca iki defa da 14 TL faturama yansıtılmış olup toplamda 314 TL Paycell'den faturama yansıtılmıştır. Turkcell'i aradığımda bana bir telefon numarası verdi (08505333360). Numarayı aradığımda, benim bilgim dışında iki oyun satın alındığını söylediler. Oyun alımlarında benim herhangi bir iznim yoktu. Verilen numarayı aradım ancak onay mesajı geldiğini ve bu işlemi iptal edemeyeceklerini söylediler. Telefonumdan herhangi bir onay işlemi yapmadım. Hem Turkcell Paycell'den hem de Digital World IO ve Funny Zone adındaki firmalardan şikayetçiyim.

10 Kasım 2023 17:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Kasım 2023 09:30

Merhaba Şerife Hanım, Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Reyyan

Nasıl çözdünüz?