Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 13:38

27.09.2024 tarihinde Turkcell tarafından müşteri temsilcisi aradı
paketimin bittiğini, yeni sözleşme yapılacağı söylendi ve buna karşılık 3 aylık ücretsiz Youtube.com Premium üyelik tanımlanacağı belirtildi. Ben de kabul ettim. Bir kod geldi. Gelen kodla linke girdiğimizde ekte göndereceğim ekran ile Youtube.com Premium üyelik 2 aylık olarak çıkıyor. Geçen gün bununla ilgili telefonda 7 kişi ile görüşmeme ve uğraşmama rağmen bu konuyu çözemediler. Lütfen acil bana tanımlanan ve taahhüt edilen Premium üyelik aktivitemin 3 aylık olarak başlatılmasını istiyorum. Müşteri hizmetlerinden asla hizmet ALAMIYORUM - kimse yardımcı olmuyor

11 Kasım 2024 10:10

Turkcell 2 aydır çözülemeyen Taahhüt Edilen Youtube.com Premium Üyeliği Sorunu 27.09.2024 tarihinde Turkcell tarafından müşteri temsilcisi aradı paketimin bittiğini, yeni sözleşme yapılacağı söylendi ve buna karşılık 3 aylık ücretsiz Youtube.com Premium üyelik tanımlanacağı belirtildi. Ben de kabul ettim. Bir kod geldi. Gelen kodla linke girdiğimizde ekte göndereceğim ekran ile Youtube.com Premium üyelik 2 aylık olarak çıkıyor. Geçen gün bununla ilgili telefonda 7 kişi ile görüşmeme ve uğraşmama rağmen bu konuyu çözemediler. Lütfen acil bana tanımlanan ve taahhüt edilen Premium üyelik aktivitemin 3 aylık olarak başlatılmasını istiyorum. Müşteri hizmetlerinden asla hizmet alamıyorum - kimse yardımcı olmuyor 2 gün içerisinde çözülmezse şikayetvar.com yazacağım. Kimse bu sorunu halledemedi, buraya yazın evrak yollayın dediler, onu da yaptım, yine de dönüş yapmadınız. Dolayısıyla şikayetvar.com'u ve Tüketici Hakları'na şikayeti çoktan hak ettiniz.

1731309021458.turkcel-sikayet-2.jpg
1731309021456.turkcell-sikayet-1.jpg
1731308918299.turkcell-sikayet-1.jpg
1731308918278.turkcel-sikayet-2.jpg
11 Kasım 2024 10:07

Turkcell 2 aydır çözülemeyen Taahhüt Edilen Youtube.com Premium Üyeliği Sorunu

taahhut-edilen-youtube-premium-uyeligi-sorunu-2.jpg
taahhut-edilen-youtube-premium-uyeligi-sorunu-1.jpg
05 Ekim 2024 17:57 (Şikayetten 4 saat sonra)

05 Ekim 2024 18:03
26 Kasım 2024 16:34

Merhaba çözüm olmadı, arkadaşınız aradı, sorunun sizinle ilgili olmadığını belirtti 2,5 aylık sürecin cevabı bu oldu, You yube ile sizin iletişime geçmeniz lazım dediler, gerçekten komedi. Neyse Youtube.com a zor bir şekilde ulaştım ve sorunu onların çözmesi gerektiğini söyledim Bilin bakalım ne dediler, Sorunu size bu paketi taahhüt eden Turkcell ile çözmeniz lazım dediler. Kısacası yine benim dediğim tez oluyor. Turkcell tarafından dolandırıldım gerçeği Ailen bana taahhüt edilen 3 aylık pakt sözünü yerine getirin lütfen

22 Mayıs 2025 20:25

Turkcell'den Gelen Link İle Youtube Premium Üyeliğinde Mağduriyet

Muammer
04 Temmuz 2025 19:18
Adem sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 14:03
Turkcell'in Yanıltıcı Youtube Premium Kampanyası
Emine sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 16:32

Turkcell Kategorileri