Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Platinum Black Star + 80 Paketi: Yavaş İnternet ve Kötü Hizmet

Platinum Black Star + 80 Paketi: Yavaş İnternet ve Kötü Hizmet
23 Eylül 2024 13:47

Turkcell in Platinum Black Star + 80 internet isimli paketine geçiş yaptım. Amacım Platinum olup interneti daha hızlı kullanmaktı. Parası çok fazla ama interneti iyi diye reklam yapıyorlar. Değer dedim. Ama geçtiğim günden itibaren internetim o kadar yavaşladı ki. Bazı zamanlar kendi Turkcell uygulamasını bile açmıyor. Müşteri hizmetlerine kayıt açtırdım. Bugün aradılar telesekreter diyor ki verdiğim adres hatalıymış falan. Ben bu verdiğim adresi kargo firmalarına da veriyorum bulup geliyorlar. Siz daha adresi bulamıyorsunuz. İnterneti nasıl vereceksiniz?! Bu hizmeti zaten fahiş bir fiyatla satıyorsunuz bari işinizi, hizmetinizi düzgün verin. Ayıptır ya.

Aynur
Aynur
23 Eylül 2024 13:33

Bodrum veya eksi katlar da hizmet verilemiyor demişsiniz. Ben 3. Katta oturuyorum. Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz?!

23 Eylül 2024 14:08 (Şikayetten 20 dakika sonra)
23 Eylül 2024 14:08

Büşra sonuçtan memnun değil

5 Günde 60 GB İnternetin Tükenmesi Ve Açıklama Eksikliği: Turkcell'den Açıklama Ve Çözüm Bekliyorum

Büşra
15 Ekim 2025 10:09

Nazlıcan
22 Aralık 2023 12:45
Turkcell İnternet Paketini Hızlı Bitiriyor Ve Açıklama Dahi Yapılmıyor
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süreli Müşteriye Yüksek Fiyatlı Paket Ve Adaletsiz Teklifler

Barış