Aktif Olmayan Turkcell Hat

21 Kasım 2023 13:214.856

Turkcell e online numara taşıma işlemi gerçekleştirdim. Hattım kargo aracılığıyla 18/11/2023 tarihinde tarafıma ulaştı ancak 3. Gün oldu hala şu anda hattım açılmadı. Hat ne zaman açılacak aktif olması neden bu kadar uzadı? Ağda kayıtlı değil servis yok gibi uyarılar alıyorum

23 Kasım 2023 11:06

Müşteri temsilcileri ilgilenmiyor Turkcell üyesi olduğuma pişmanın 18 Kasım 2023 den itibaren bugüne kadar arayan soran yok sorunum çözülmedi bu duruma düşürecek olduğunuzu bilsem aboneniz olmazdım bundan sonra kimseye Turkcell hat öneriminde bulunmayacağım

21 Kasım 2023 13:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Kasım 2023 11:16

Değerli Müşterimiz, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümünden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Burhan
22 Kasım 2023 14:47

Burhan çetriz adına kayıtlı olan hattım 18.11.2023 tarihli hat taşıma işlemim 22.11.2023 olmasına rağmen hattım hala kapalıdır. İbrahim Ethem çalık adına kayıtlı olan hattım 18.11.2023 tarihli hat taşıma işlemim 22.11.2023 olmasına rağmen hattım hala kapalıdır.

22 Kasım 2023 17:24

Benim hattım da açılmadığı gibi diğer hattımı da kapattırdılar. Ne görülebileceğim bir temsilci var ne de ilgilenen var. İptal de ettiremiyorum. Pasaj dedikleri hat zaten hiç açmıyor. Turkcell pişmanlıkmış gerçekten de

Seval
Benzer Şikayeti Var
21 Kasım 2023 14:12

Merhabalar 120btkyı arayıp IMEI kaydınızı belirtip açtırabilirsiniz *#060# yazıp öğrenin. Şikayet vara yazdım Turkcell'in hiç açıklayıcı yardımcı olacağı bir mesajı olmadı

Turkcell Numara Taşımada Hattın Aktif Olmaması

6 Kasım 2023 11:474.985

"Konu profesyonel bir şekilde çözüldü. Teşekkür ederim, Umarım profesyonelim diye geçinen firmalara örnek olur."

Numara Taşıma Turkcell Servis Yok

21 Kasım 2023 11:451.761

"Yurt dışı kayıtlı cihaz olduğu için numara değişikliği yaptığımı BTK yı arayıp söyleyerek olayı çözdüm. Teşekkürler..."

2 Yorum

Turkcell Servis Yok (Wi-Fi De Açılıyor)

21 Kasım 2023 15:24647

Turkcell'e bayiiden numara taşıma işlemi gerçekleştirdim. Hattım verildi ve birkaç gün sonra mesaj gelince 21/11/2023 ta...

Bir Numara Taşıma İşlemini Gerçekleştiremeyen Turkcell!

Bir Numara Taşımaİşlemini Gerçekleştiremeyen Turkcell!

Bülent
Turkcell Numara Taşıma Mağduriyeti