Türk Telekom'dan İnternet Bağlantı Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Türk Telekom'dan İnternet Bağlantı Sorunu Ve İletişim Eksikliği
11 Aralık 2024 16:45

Merhaba. Yaklaşık 1 ay önce Türk Telekom TTNET internet için başvuru yaparak hizmet talebi oluşturdum. Ekipler 2 gün içinde evime gelerek hizmet verdi ve internet bağlantı yapıldı. Yaklaşık olarak ürünümü 2 hafta kullandım veyahutta kullanmadım evimde internet kesildi tarih olarak 23.11.2024 tarihinde 444 1 444 çağrı merkezini aradım bakım onarım olduğu bu sorunun düzeleceği bilgisi verilerek kayıt açılmadı. Bu süre zarfında hala internetim hala gelmemesinden kaynaklı 26.11.2024 tarihinde arayarak arıza kaydı bıraktım ama ki 15 gündür evine ne gelen ne arayan ne de destek olan var çağrı merkezini defalarca aramama rağmen bir sonuç alamamakla birlikte sorunum hala giderilmedi. Hatay ilinin Kırıkhan ilçesinde bulunan Türk Telekom ana merkez birimine giderek mağduriyetimin ilettim 09.12.2024 tarihinde gelecekler denildi ama hala gelmedi. Konu hakkında her defasında çağrı merkezini aradığımda sürekli beni oyalamaktadır. Sorunum giderilmemesinden kaynaklı Türk Telekom dan şikayetçiyim. Bir muhatap bulamıyorum. Konu hakkında yetkililerin aranmamı ve sorunum giderilmesini istiyorum.

Erhan sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2024 17:21

06 Şubat 2025 16:48
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 14:10
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2025 06:09
turk-telekomdan-taahhut-edilen-interneti-alamiyorum-sorunum-cozulmuyor-3.jpg