09 Temmuz 2024 22:50

Mevcut 4 adet Türk Telekom hat sahibi emniyet personeliyim. Geçen yıl Telekom'un önerisi ile Selfy tarifesine geçiş yaptım. Taahhüt sürem yeni bitti ve ben Emniyet yeni 30 tarifesine geçiş yapmak istedim. Önce ofislerine gittim işlem yapamayacaklarını müşteri hizmetlerini aramamı istediler. Aradım defalarca arama sonunda müşteri temsilcisine bağlanabildim. Talebimi tekrar ettim, TT görevlisi bayan ofislerden işlem yapılabileceğini ofise gitmem gerektiğini bana bildirdi. Uzun çabalar sonucunda aktif emniyet personeli olduğum halde hat benim adıma kayıtlı olmasına rağmen mensubu olduğum kuruma (EGM) tanımlanan tarifeye geçiş yapamayacağımı öğrenmiş bulunmaktayım.
Bana yaklaşık 15-20 yıldır kullandığım 50635*8*28 numaralı faturalı hattımı faturasıza çevirmemi bir ay beklememi ve sonrasında tekrar faturalıya çevirerek (EGM) tarifesine geçiş yapabileceğim bilgisine ulaştım. Anlamadığım EGM ile yapılan protokol ile personeline tanınan hakkı kullandırmayacaksanız neden bu kadar zahmete girip kurum ile protokol imzalarsınız ki?

29 Mayıs 2024 11:25

24 Mayıs 2024 10:38
Türk Telekom Pişmanlıktır. EGM Hattı Referansı Yalan!

Türk Telekom Yanlış Bilgilendirme Sonucu Tarifemi Değiştiremiyorum

23 Temmuz 2025 13:17