Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Haksız Yere Mağdur Ediyor

06 Mayıs 2024 23:43

Türk Telekom'dan 10 Ocak tarihinde magnet internet başvurusu yaptım. Deprem bölgesinde olduğum için altyapı gelene kadar kullanabileceğim söylendi. Ücretlendirme olarak da 400 lira artı hat ücret yani 465 lira olarak söylendi. Altyapı gelince otomatik iptal edileceği söylendi. Kurulum 15 ocakta yapıldı ve 30 Ocak'a kadar 3 defa bağlatı şikayeti oluşturdum ve 1 defa da sim kartı değişikliği yaptılar. Sorun yine düzelmedi ve en fazla 3 ve ya 4 gün interneti kullanabildim. 30 ocakta altyapı gelince 1 şubatta abonelik iptaline başvurdum. Modemi iade ettim. Fakat borç tutarı 2 fatura yansıtılmış ve yetmezmiş gibi modemi iade etmediğim söylendi. Durumu kanıtlayınca bu kezde yine 2 fatura borç çıkardılar sebep olarak da şubat ayını borçlandırmışlar bu seferde. Her gün avukata verileceğim konusunda tehditkar bir şekilde aranıyorum. Ve abonelik sürem 15 gün olmasına rağmen ben neden 2 fatura ödüyorum? Memnuniyetsiz kaldığım için kapattırmak zorunda kaldım ki altyapı gelmese yine kapattırmak zorundaydım çünkü 15 gün içinde 4 defa şikayet talebi oluşturdum.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 20:03

18 Temmuz 2024 12:28
Türk Telekom İnternet Hizmeti Sunmayıp Ücret Alması
Türk Telekom İnternet Hizmeti Sunmayıp Ücret Alması

06 Ağustos 2024 18:19
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 09:46
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 00:34

Türk Telekom Kategorileri