Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Sürekli Sorun Çıkarıyor

18 Eylül 2024 21:26

Merhaba,
14 Ağustos 2023 tarihinde aldığım 11140 m 11 kg abx B7S arcd bl 1400 D/D ts Atlas kodlu ve 101401534 sipariş numaralı, 19.868 TL'ye aldığım ve ekstra 3799 TL ek garanti yaptırmış olduğum Arçelik çamaşır makinesi, geldiği günden beri aşırı gürültülü ve sarsıntılı çalışmakta. İstanbul'da 2 ve şu an oturduğum Rize'de 2 defa, toplamda 4 defa servis çağırmamıza rağmen sonuç alınamamıştır. İstanbul'da çağırdığım servis geldiğinde zemin ayaklarının değişmesi gerektiği söylendi, değişti fakat sonuç aynı şekilde devam etti. Tekrar çağırdığımda bu makinenin kazanının kasasına göre çok büyük olduğu ve hepsinde aynı sorun olduğu söylendi. Biz değişim istedik fakat sonrasında tamir ve onarım yapılmadı. Akabinde taşınmış olduğum Rize şehrinde 2 defa servis çağırmama rağmen, servis daha henüz 1 yıllık makine olduğunu ve bunun için sadece onarım yapılabileceğini söyledi. Onarım için de tüm makinenin kasa, anakart, pistonlar ve kazan değişmesi gerektiği söylendi. 1 senelik bir makinenin bu kadar çabuk dağılmasını normal görmemekteyim ve olması mümkün değil. Şu an makinemi çalıştıramıyorum; çok fazla ses, gürültü ve hareket yapıyor. Aynı binada oturan ev sahibim de şikayet ediyor ve ben hiçbir şekilde çamaşır makinemi kullanamıyorum. E**** okula giden çocuğum ve çalışan bir aileyiz. Her evin ana çamaşır makinemizi kullanamamaktayız ve çok mağduruz.
Servisin 1 yıllık makinemiz için önerdiği onarım hizmetini kabul etmemekteyiz. 1 yıllık makinenin aldığımız günden beri aynı şikayet ile devam etmesi kabul edilemez. Makinenin muadili ile değiştirilmesini, hatta daha az kilo kapasiteli makine ile değiştirilmesini bilgilerinize arz ederim.

19 Eylül 2024 15:40 (Şikayetten 18 saat sonra)
25 Eylül 2024 09:51

Merhaba şikayetim de hala bir gelişme olmadı ne gelen var ne giden

29 Eylül 2024 16:25

Şikayetimi kendi kafalarına göre kapatıyorlar ben aramasam haberin olmayacak sonra tekrar servis geliyor bu 5 servis hala bir sonuç yok

09 Ekim 2024 13:02

Sevgili Arçelik şikayetlerim hala devam ediyor son servis çağoğlu dayanıklı tüketim malları servis hizmetleri Rize, birkaç gün içerisinde beni arayacaklarını söyleyip arama yapmadan kendi inisiyatifleri doğrultusunda şikayetleri kapatıyorlar. Çağrı merkezini aramasam beklesem haberim olmayacak artık çok sıkıldım çamaşır makinesini ne adam gibi kullanabiliyoruz ne de temiz gezebiliyoruz. Özellikle büyük harf ile yazdım bu bu mecradan bağrışım olsun 1 sene olmadan makine dağıldı.

01 Kasım 2024 13:26

Sayın Arçelik şikayetlerim günden güne artıyor ve hala bir sonuç alamıyorum bıktım artık ne makineyi kullanabiliyorum ne başka bir şey Hakem Heyeti'ne yazdım hala bir sonuç yok

Gül
Gül

Benim çamaşır makinemin aynısı sorunlarınızın aynısını bende yaşadım halende yaşıyorum aldığım günden bu yana sıkarken çok ses çıkarmasının haricinde iç haznenin yan duvarlara çarparak yürüyüp gelmesi Şu an artık sıkmıyor bu sefer de yetkili servisten iade talebimi geçiştirirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım gerçekten yeter artık😡😡😡

Arçelik Çamaşır Makinesi Sürekli Sorunlu, Servis Çözüm Sunmuyor

12 Ağustos 2025 09:00
arcelik-camasir-makinesi-surekli-sorunlu-servis-cozum-sunmuyor-1.jpg
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Ve Memnuniyetsizlik Yaratıyor

03 Ekim 2025 12:03