Hülya
23 Eylül 2024 14:39

Sayın Yetkili,

11.09.2024 tarihinde almış olduğum Arçelik 270475 Eb e Enerji Sınıfı 340 litre No Frost Buzdolabı 19.09.2024 Perşembe günü teslim edildi.
Ben iş dönüşü ancak yetişebildim. Oğlum evde olduğu için arkadaşlar açmaya başlamışlar.
Ben geldiğimde dolabınız kesinlikle mutfak kapısından geçmiyor. Buzdolabının kapılarını sökersek çizilebilir dediler.
Ben de yeni aldığım bir dolabın çizilmesini istemediğim için o zaman mutfak kapılarını sökeriz dedim.
Fakat o kadar endişeli tavırlar o kadar alel acele iş yaptılar ki kafam karıştı. Hiç alıp ölçmek aklıma gelmedi.
Bana dedikleri 70 cm dolap sizin 68 kapı geçmez.
Tabii ki kurulum yapılmadı… Fakat oluşturdukları fişte kurulum montaj ve garanti sürecini başlatıldığı yazıyor.
Mobilyacı çağırdım kapımın geçiş yeri 68 cm dolap kapakları çıktığında 66 cm ve genel müdürlüğünüzü arayıp bunları defalarca anlatmam rağmen
maalesef kimse yardımcı olamadı. Cuma günü için servis istedim. Genel müdürlük 17:00-19:00 Cuma gününe yazdı Beyoğlu şubesiniz bunu iptal etti.
Şu anda evimde kurulumu yapılmayan bir cihaz var ve ben bunu her yere yazacağım. Servis nasıl iptal eder.
Şu an bunu Tüketici Mahkemesi'ne kadar taşıyacağım. Bu ürünü artık kabul etmiyorum.

23 Eylül 2024 16:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Rukiye sonuçtan çok memnun

Arçelik Buzdolabı Değişim Sorunu

Rukiye
03 Nisan 2024 14:18
"Şikayetimin ardından hemen arandım. Yaşanan sorunu en kısa süreceklerine dair geri dönüş sağladılar. Sorunu özenle dinleyip hemen aksiyon aldılar birkaç saat içinde sorun çözüldü. 3-4 iş günü içerisinde dolabım teslim edildi. Her şey için çok teşekkür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar."

04 Ağustos 2023 16:17

06 Ekim 2023 10:31
Veysel sonuçtan çok memnun

Veysel
01 Mayıs 2024 21:09
"Bugün dolabımız geldi değişim yapıldı, Arçelik firmasına teşekkür ederim, umarım aynı sorunları yaşamayız ve uzun yıllar kullanılır"

Nesrin
29 Aralık 2023 22:07