S Sport

• Çözülen
  • Videolu

Ssport Yayın Donması

5 gün önce

Ssport'ta kesinlikle bu sezon maç izlenmiyor, gayet hızlı bir internetim olmasına rağmen stream durmadan donuyor, üstüne şu an yayını tamamen kestiler, ücreti ödenen bir hizmeti asla alamıyoruz. Bu sene en az 3 senedir üyeyim ve şu an ödediğimiz ücretin karşılığına kesinlikle ulaşamıyoruz.

S Sport Sunucu Kalitesinde Düşüş Var

6 gün önce

Son zamanlarda sunucuların kalitesinde düşüş var. Eskiden canlı oynanan bir maçı ileri-geri almak çok daha kolaydı. Maçların sayısı azalmakla beraber eski kaliteyi de kaybettik. Beş saniyelik frekanslar eskiden on iki defa ileri almaya izin verirken artık üçüncü dokunuşta tıkanıyor

S Sport Sports Üyelik İptali

1 hafta önce

S Sport Sport. Üyelik iptali istiyorum ve şu hesapları t*********@gmail.com ve s***************@gmail.com hesapların üyelik iptali yapışmasını istiyorum Uygulama üzerinden yapmaya çalıştım ancak. Yapamadım bu konuda bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum.

Ssport Plus Yayın Kalitesi

1 hafta önce

Ssport Plus yayınlarını seyredemiyorum. Sürekli donuyor, Diğer platformda yayın gayet akıcı, biz para verdiğimiz halde seyredemiyoruz. Bunun düzelmesini istiyorum. Şu an maç seyretmek istiyorum ama yayın ilerlemiyor. Eğer yayınlar düzelmeyecek ise biz neden para veriyoruz korsan yayın mı seyredelim.

Ssport Plus Yayın Kalitesi

S Sport Sürekli Donma Oluyor.!

1 hafta önce

S sport pişmanlıktır. Görüntü kalitesini 288 düşürüyorum yine de donuyor. İnternetin kötü diyorlar ama ne Exxen ne Bein Connect ne de diğer platformlarda asla sıkıntı yaşamıyorum. Hatta HD izliyorum. FB nin basket maçları için alıyordum. Asla almayacağım. Başka şekilde yolumuza devam ederiz. Ama bu ...

S Sport Haksız Üyelik Yenileme

1 hafta önce

Ssports'tan bir aylık üyelik yaptım ancak süre bitiminde benim talebim olmadığı halde üyeliğimi yenilediler. Ben bunu kabul etmiyorum. İadesini talep ediyorum. Ben bir aylık üyelik aldım, neden kafalarına göre uzatıyorlar, bilgi dahi vermeden bu kabul edilebilir bir şey değil.

S Sport Formula 1 Yayın Akışında Sorunlar

1 hafta önce

Formula 1 izleyicilerini belirtilen vakitlerde farklı programlarla canlı yayın akışını etkileyecek şekilde sıkıntıya sokan Ssport Ssport + ve Ssport 2 kanalları TV yayın akışına uygunsuz davrandığı için ilgili merciler tarafından incelemesini arz ederim.

Ssport Yayınlarının Vestel TV Aktivasyonu

2 hafta önce

1 yıldır ssport üyesiyim. Bu sene 1 yıllık ücretini peşin ödememe rağmen 20 gündür ssport 'un hiçbir yayınını izleyemiyorum. Buna geçmiş yayınlarınız da dahil. TV 'im Vestel marka. WhatsApp'tan da yazıştık. Ama düzeltmediniz. Hala aktive etmenizi bekliyorum.

S Sport Yayın Donuyor Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları Çözmüyor

2 hafta önce

Yayın donuyor, müşteri hizmetleri ise sorunları çözmek yerine suç buluyor. Sadece WhatsApp üzerinden kimle konuştuğumu bilmiyorum, her üye olduğumda başka platformlarda sorun yaşamıyorum. S sport + yayınları sürekli donuyor ve müşteri hizmetleri bu konuda ilgilenmiyor. Bu durum gerçekten rezillik, ü...

S Sport Yayın Donuyor Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları Çözmüyor

S Sport Fazla Para Ödemesi

2 hafta önce

Ürün 2 ayrı firma altında 2 kez ücret alıyor, iade etmiyorlar, ve 1 aylık almana rağmen sürekli üyelik yeniletecekmiş gibi kredi kartına çekim yapmaya çalışıyorlar.

S Sport Para Ambargosu Paramı İade Edilmemesi

3 hafta önce

Kardeşim, ben böyle bir saçmalık görmedim. Bir aylık paket aldım, sonra kendi kafasına göre otomatik para kesmişler. İptal etmek için oraya yönlendiriyor, buraya yönlendiriyor. Biz çıkarmak istemiyoruz diyor, bunun kararını sen mi vereceksin, ben mi? Bu mobbingden vazgeçin, lütfen paramı iade edin.

S Sport Üyelik Sorunu

3 hafta önce

S sport üyeliği aldım birkaç ay önce aldığımdan beri bir şey izlemedim. Şu an ilk defa UFC maçını izlemek için girdim, fakat yayın açmakta zorluk yaşıyorum. Uygulama içinde donmalar yaşıyorum. İlk defa 1 senelik üyelik ödedim, ancak hemen iptal ettim çünkü bu şekilde devam etmek istemiyorum.

S Sport Üyelik Sorunu

S Sport Maç Yayını Donma

4 hafta önce

Şu an resmen kaçak yayında donar gibi maç izleyemiyorum twente Fenerbahçe nin yazıklar olsun bin kere size. Bu maçında izlemeyeceğim üyelikten de çıkacağım yazık size. Yaptığınız işten utanın. Resmen saniyesin de dönüp duruyor. Ayıp be ayıp. Kafayı yedik burada. Arkadaşlarımı çağırdım. Çocuklar eve ...

S Sport Video Donma Şikayeti

4 hafta önce

S sport yıllık kullanıcısıyım. Paramla rezil oluyorum. Sürekli donuyor. Bir maç izleyemeyeceksem ne işe yarıyor yani? Tarafıma bilgi verin lütfen.

S Sport Maç İzlerken Donuyor

30 Ağustos

S sport üyeliğim var ve maçları donarak izliyorum. Bu bir değil iki değil her seferinde aynı paramızla rezil oluyoruz. Daha bir maçı tam donmadan izleyemedik. Acaba internet mi yavaş diyorum ama internette bir sıkıntı yok. S sportta bir sıkıntı var. Önceden böyle değildi. Acilen düzeltilmesi gerek.

29 Ağustos

"İyi çalışmalar. Teşekkürler..."

İsmail Şikayetini Yayından Kaldırdı

S Sport Yayın Donması Sorunu

27 Ağustos

S sport + üyeliği satın aldım 100 Mbps hızında kotasız fiber internet kullanıyorum sık sık yayın donması sorunu ile karşılaşıyorum. Para vererek üyelik satın aldığımız bir platformun müşterilerine daha kaliteli ve kesintisiz bir hizmet sunmasını isterdim.

S Sport 2. Ayın Ücret İadesini İstiyorum

26 Ağustos

S sport reklamı üzerine Galatasaray'ın tüm Avrupa maçlarını izlemek üzere 1 aylık abonelik aldım. 1 ayda sadece 1 yayın verdikleri için sadece bir kez izleyebildim. Bu reklam üzerine sadece ben değil birçok arkadaşım da benim gibi yanıltıldı ve üyelik satın aldılar. Paramız boşuna gitti. Bir sonrak...

S Sport 2. Ayın Ücret İadesini İstiyorum

S Sport Plus Yayın Problemi

26 Ağustos

Yayın problemi hiçbir şekilde çekmiyor. Bu kadar dile getirilmesine rağmen firma önlem almıyor. Maç yayınları esnasında duymuşsunuzdur ne kadar kötü olduğunu. En düşük ayarlarda bile izlemeniz zor...

Marka Profili

S Sport bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
S Sport henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör