Veysel sonuçtan çok memnun

01 Mayıs 2024 21:09
Veysel'in Teşekkür Mesajı
“Bugün dolabımız geldi değişim yapıldı, Arçelik firmasına teşekkür ederim, umarım aynı sorunları yaşamayız ve uzun yıllar kullanılır”

19.02.2024 tarihinde Arçelik 570475 eb beyaz nf buzdolabı aldım. 1 ay kullandım kullanmadım dolap kokuları birbirine karıştırıyor. Yoğurduma, yemeklerime dolap kokusu geçiyor. Ben bu durumdan nefret ediyorum. Servisi çağırdık, gelip bir cihaz koydular 2 gün sonra aldılar, bir problem yok deyip kapattılar. Ama sorun çözülmedi sonra 5veye 6 defa müşteri hizmetlerini arayıp sorunu söyledik bir arkadaş değişim talep eder misiniz dedi evet dedik ertesi gün teknisyen gelecek dedi gelen giden yok. Ama mesaj geliyor Arçelik'ten aldığınız hizmeti beğendiniz mi diye gelmeden kapatıyorlar talebi. Daha sonra belki 5 defa aradım hep aynı yarin servis gelecek diyorlar ama gelen giden yok. Ben fazla para verip Arçelik alıyorum ama maalesef hayal kırıklığı. Sevgili Arçelik ben koku sinmiş yemek, yoğurt yemek istemiyorum. Kaldı ki kullanım kılavuzuna koku olabilir diye bölüm koymuşsunuz oradaki her şeyi yaptım çözüm yok, geçmezse servisten yardım isteyin diyorsunuz servis gelirse isteriz tabi ama gelmiyor ortalama kaç defa talep oluşturmamız gerekiyor çözüm için 100 200? Merak etmeyin sosyal medya, Tüketici Hakları ne gerekiyorsa hepsini yapacağım ben o dolabın taksitlerini ailemden kısarak ödüyorum sorunumu acilen çözmenizi istiyorum. Kimseyi mağdur etmeye hakkınız yok.

02 Mayıs 2024 13:33 (Şikayetten 16 saat sonra)
02 Mayıs 2024 19:02

Bugün bir defa arayıp ulaşamadım tekrar arayacağız diye mesaj attınız ama bir daha arayan olmadı umarım markanıza yakışanı yapar ve sorunumuzu çözersiniz

05 Mayıs 2024 17:56

Dün servis geldi ve soğutmada bir sıkıntı olduğunu ve değişim olacağını söyledi. Aynı model ürün değişimi talep ettik süreci takip ediyoruz. Bu modelde başka şikayetlerde var aynı bizim yaşadığımız sorun gibi umarım yine aynı sorunu yaşamayız, model değiştirmek isterdim ama maddi sebeplerden dolayı değiştiremiyorum. Servis firmanın iletişime geçeceğini söyledi umarım bir an önce halledilir.

10 Mayıs 2024 15:31

Vildan sonuçtan memnun

Vildan
10 Ağustos 2024 14:59
"Kısa sürede çözüme ulaşmama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim"
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 21:53
Arçelik Buzdolabı Bozuk/ Servis Gelmiyor
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 01:13

30 Mayıs 2024 19:26
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
02 Eylül 2024 21:23