Süleyman sonuçtan çok memnun

Patlayan Arçelik 9130 Buhar Kazanlı Ütü

Süleyman
20 Mart 2024 15:02
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
“Büyük bir holding büyük bir marka olarak yapılması gerekenlerin eksiksiz yapıldığı için teşekkür ederim”

01.09.2023 tarihinde aldığım Arçelik bku 9130 buhar kazanlı ütü patlaması sonucu servise bıraktım. Değişim için müşteri hizmetleri tarafından arandım. Patlayan ürünün aynısını ya da Arçelik marka ütü almayacağımı belirttim. Zaten mevcut ürün şu anda stoklarda da bulunmadığı bilgisini aldım. Alt model ütü teklif edip güncel fiyat farkını ödeyebileceklerini aktardılar. Bunun üzerine almayı düşündüğüm Arçelik tkm 9961 s telve modelini almak istedim. Bu ürün için de, alabileceğimi fakat ilk ürünümü aldığımdan itibaren 6 ay geçtiği için fiyat farkının iadesini yapamayacaklarını ilettiler. Markanın En üst model ütüleri eşimin ve çocuklarımın yanında patlıyor. Çok şükür herhangi bir yaralanma olmadı. Ben iyi niyetimle hiçbir yargı yoluyla uğraşmak istemezken markanın, iyi niyet, müşteri memnuniyeti, satış etiği gibi değerleri hiçe sayması beni farklı kanallara yönlendiriyor. İstediğim ürün ile değişim ve fiyat az ise farkın iadesi fiyat çok ise farkı ödemeyi talep ediyorum.

20 Mart 2024 15:31 (Şikayetten 29 dakika sonra)
Süleyman
23 Ocak 16:11

Arçelik Buharlı Ütüde Sürekli Arıza Sorunu Ve Yetersiz Servis Çözümü

Ahmet
14 Kasım 2024 11:08
Arçelik Buharlı Ütüde Sürekli Arıza Sorunu Ve Yetersiz Servis Çözümü
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp
08 Mart 2024 16:47
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
22 Mart 2024 14:51
Arçelik Satın Alınan Ürünün Uzun Süre Teslim Edilmemesi Üzerine Şikayet
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buhar Kazanlı Ütü: Sürekli Su Akıtma Sorunu ve Çözüm Bulunamaması

Suat