Aşırı Isınan Vitroseramik Ocak Hayal Kırıklığı

Aşırı Isınan Vitroseramik Ocak Hayal Kırıklığı
Duygu
25 Ekim 2024 06:293.000

Ov 647 TSİ
Vitroseramik Ocak pişmanlıktır. Evimdeki bütün ürünler Arçelik ve ilk defa aldığım üründen nefret ettim. Ocağı bir süre kullanınca gösterge paneli aşırı ısınıyor ellerin yana yana yemeğin altını kısıp ya da kapatabiliyorsun. Çok değil ya 2 çeşit yemek yaparken bile bir süre sonra aşırı ısındığı için en yüksek derece olan 19 dan 11 e sabitliyor, istesende yükseltemiyorsun. Misafir mi geldi. İftar mı verdin 5 6 çeşit bir şey mi yapacaksın imkansız elimde tencereyle bir üst kattaki anneme gitmekten yoruldum. Küçük tüp aldım mutfağın bir köşesine koydum, acil durumda kullanıyorum saçmalığa bak. Kesinlikle üretim hatası. Diğer markalarda bu sorun yok. Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor. Ya en iyisini yap üret ya da üretme kardeşim. Bizde paramızla rezil olmayalım

1 Destek
25 Ekim 2024 10:57 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Arçelik Ov 643 T Vitroseramik Ocak

Nihal
25 Temmuz 2023 13:467.005

Arçelik ov 643 t Ankastre Vitroseramik ocak her tencere tipine uygun diye yazmaktadır. Fakat tamamen yalan. 1 kez yemek ...

1 Destek

Arçelik Gazlı Ocak Güvenlik Sorunu ve İlgisizlik

Özlem
Özlem
24 Eylül 2024 12:523.075

"Arçelik ürünümüzü değiştirmek için süreci başlattı, ve mağduriyetimizi giderdi. Teşekkürler."

Ürün Ve Hizmet Kalitesini Onaylamadığım Arçelik

Gülay
Gülay
27 Şubat 2024 14:193.752

"Ücret iade edildi teşekkür ediyorum, ancak şikayet söz konusu olmasa muhatap bulabileceğimi düşünmüyorum."

Tümünü Gör
Arçelik Ocak Gözleri Hemen Paslandı

Arçelik Ocak GözleriHemen Paslandı

Kübra
Arçelik Ocak Düğmesi Sorunu

Arçelik Ocak DüğmesiSorunu

Hilal
Arçelik Ocak Kendi Kendine Kapanmadı!

Arçelik Ocak KendiKendine Kapanmadı!

Sümeyra
Arçelik Ayıplı Mal Ve Sağlık Riski

Arçelik Ayıplı Mal VeSağlık Riski

Zekiye
Arçelik Ankastre Cam Ocak Patladı!

Arçelik Ankastre CamOcak Patladı!

Ece
Arçelik Ocak İadesi İstiyorum!

Arçelik Ocak İadesiİstiyorum!

Nazan