Sema sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 06:30

Arçelik markalı almış ve Kullanmakta olduğum ocağın dökümü pas kusmaya ve yarıklar olmaya başladı. Müşteri hizmetlerini aradım, görüştüm ve bana servis açtılar. Servis geldi. Ürünün resimlerini çekti gitti. Bana merkeze resim atacaklarını ve onların kararı doğrultusunda bana bilgi vereceklerini söylediler. Bekledim, cevap olarak üründe herhangi bir problem olmadığını söylediler. Tekrar servis talebinde bulundum. Evet tekrar aynı kişi geldi ve bana sorun yok servis kaydı açtırmışsınız denildi. 2 yılın dolmasına 5 gün kalmıştı. 3'CÜ kez talep ettim ve bana sorun yok isterseniz sorun yaşadığım parçanın ücretini (3,500₺) ödeyerek satın alabilirsiniz denildi.
Arçelik markasını ve yerli üretim yaptığını bildiğim için tüm beyaz eşyalarımı bu markadan aldım. Görüyorum ki bu marka yalan dolan ile işlerini yürütüyorlar. Kullandığım Ocak patlasa bunun hesabını kim verecek? Kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek
Beni mağdur ettiler. Bunum üzerine Tüketici haklarımı sonuna kadar kullanacağımı belirttim.

02 Aralık 2024 16:46 (Şikayetten 10 saat sonra)
Sema
09 Aralık 2024 00:07

Müşteri hizmetleri tarafından arandım. Konuşmamız üzerine bana yardımcı olacaklarını sorunumun yetkili servis tarafından giderileceği ve ücretsiz onatım için bilgi verileceği yönünde beni ikna ettiler. Lakin Gürpınar servisi tarafından arandım ve ürünümün garantisi olmadığı için ücret alınacağı bilgisi bana söylendi…. Garantimin bitmesi için elinden geleni yapan firma beni mağdur etti. Arçelik gibi bir marka bu olmamalıydı. Markaya güvenip sorun halledilecek umuduyla beklerken, sil baştan tekrar sorun ile beni baş başa bıraktılar. Ama ben gereken mercilere şikayetimi yapacağım. Sorun çözmeyecek iseniz aramayın bari, bu bile bir süreç oluyor. Boşu boşuna zaman kaybı… Çözüm odaklı değilsiniz.

Sema
23 Aralık 2024 23:15

Hala sorunumu çözmediler.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
18 Ocak 11:12

21 Aralık 2024 22:38

Mahmut
01 Temmuz 11:11
Arçelik Servis Hatası Nedeniyle Ürün Değişimi Yapılmıyor, Mağdur Edildim
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
25 Mart 00:54
Arçelik Servis Ve Müşteri Hizmetleri: Paslanma Sorunu Ve Yetersiz Çözüm Süreci
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
16 Eylül 2023 11:09