Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik'in Ayıplı Ürününün Değişmemesi

09 Kasım 2024 14:05

01 Kasım 2024 16:20

Arçelik ankastre fırın aldım, 7 ay önce kullanmaya başlayalı 3 ay oldu. İç aksamındaki ve tepsi köşelerinin emayesi attı, içindeki tüm vidalar ve tepsi tutucu demir aksamı paslandı. Fırınımda buhar destekli su konularak da çalışma özelliği olduğu halde paslanma oldu. Yerli malı diye kaliteli olur diyerek tercih ettiğim marka beni şaşırttı. Ürünüm tamire gitti, komple emaye değişip paslı vidaları, oksitlenmiş vidaları geri takıp ürünü bu şekilde teslim ettiler. Yeni fırınım senesi bile dolmadan 10 yıllık fırın konumunda, şu an tepsiler değişmemiş, paslı, oksitlenmiş hiçbir şeyi değişmemişler. 1 haftadır tamirde olan fırınım beni hayal kırıklığına uğrattı. Arçelik pişmanım.

08 Kasım 2024 16:32

Yetkililer tarafından arandım fakat sonuç sıfır şikayetim giderilmedi de kusurlu ürünün tamir edilmesiyle çözülecek gibi değil

09 Kasım 2024 14:38 (Şikayetten 32 dakika sonra)
11 Kasım 2024 20:00

Arçelik geri dönüş yaptı dönüşü muhteşem oldu ürünün Değişiminin Mümkün olmadığını söylediler bende iadesinin mümkün olması için dava açacağım. Arçelik asla müşteri memnuniyeti sıfır sorunumu çözmek istemiyorlar ısrarla

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2025 19:05
Rabia sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2025 12:33
"Merhaba gerek servis gerek teknisyen arkadaşlar çok iyi ilgilendiler ve sorun giderildi teşekkür ederim"

Fırın Camı Patlaması Ve Ciddiyetsiz Servis Hizmeti

24 Mart 2025 14:31
Fırın Camı Patlaması Ve Ciddiyetsiz Servis Hizmeti
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Yedi Aylık Fırının İçi Paslandı, Mağduriyetim Giderilsin

Ayşenur