Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ve İşte Problem

15 Ekim 2023 19:03

23 Ekim 2023 15:44

Bir buçuk yıllık Arçelik marka buzdolabımızın raf ayakları kırılmaya başladı şikayet ettik 3 haftadır cozumlenmiyordu. Servis aradı kasadaki çatlak ezilme vs problemler garanti kapsamında değil sadece motor mekanik aksam garantili deyip telefonu kapattılar. Arçelik marka beyaz esya alırken bir daha düşünün Yazıklar olsun yurdumun malı diyerek güvenip aldığım esya su an dağılmaya başladı. Nasıl bir marka nasıl bir hizmet nasıl bir anlayış. Tukwtici haklarına şikayette bulunacağım mahkemede görüşmek üzere. Tekrar tekrar yazıklar olsun

14 Ekim 2023 10:46

Raf ayaklarının içleri bos ağırlık olmamasına rağmen videoda görüyorsunuz. Arçelik prosmartinverter buzdolabı. Sizin hatanız para vererek değiştirebilirsiniz dediler. İyi de raf ayaklarının içi bos ben mi montaj yaptım ben mi imal ettim bu dolabı. Arçelik firmasinolsaygsaygibitmistir

20 Ekim 2023 19:31

Arçelik sana Yazıklar olsun arandık tekrar servis sizi arayacak dediler adresimizi aldılar 5 gün geçti hala arayan yok. Videoyu da izlemişler cevap yok. Tüketici Hakları mahkemesine bas vuracağız. 25bin liralık dolap raf ayaklarının içi bos 1kilo bile ağırlık yok utanmadan sizin hatanız diyorlar.

Sümeyye
Sümeyye

Aynı durum benim buzdolabımda da 2 senedir var. Buzdolabı 3 senelik bu arada... Ne kadar kötü ürün tasarlıyorlar. Adına ve kalitesine güvenip alıyoruz ama ne fayda...

İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
03 Ağustos 2025 15:05
Ahmet sonuçtan memnun

17 Temmuz 2025 18:37
"Ürünümün kapağı ücretsiz değiştirildi. Teşekkür ederim"
Tüm Arçelik Buzdolabı Şikayetlerini Gör

Arçelik Kategorileri