Olkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 17:35

Arçelik ütüm bozuldu ve buna istinaden Eskişehir'de bir servise başvuru yaptım. Kendileri bana dediler ki ürünün termostatı arızalı fakat bu termostat değişimi taban ile birlikte komple değişecek, fakat garantisi yok dediler. Ben de olsun, garanti sorun değil, ücretli yapalım dedim ve bana verdikleri cevap parça yok, benim sorunum değil, çözün, ben yaptırmak istiyorum desem de sağlıklı bir cevap alamadım ve mecburen yeni bir ütü almak zorunda kaldım. Arçelik yerli diyoruz, ülkemiz kazansın diyerek alıyoruz fakat sanırım hata ediyoruz.

09 Aralık 2024 12:53 (Şikayetten 19 saat sonra)
09 Aralık 2024 12:59

Aradınız ama meşguldüm çağrıyı sonlandırıp size dönene kadar kapattınız tekrar aramanızı bekliyorum

09 Aralık 2024 13:11

Çağrı bekliyorum sizden

10 Aralık 2024 00:37

Bu nasıl iştir anlamış değilim hala bir dönüş yok ve sağlıklı bir çözüme ulaşamadık

10 Aralık 2024 09:48

Evet beklediğim telefon geldi ama çözümsüzlük içerisindeki olayı çözme gayretinde bulunmadılar markamızın prosedür gereği 10 yılı geçen ürünlerde sizlere hizmet veremiyoruz dediler bu sebepten dolayı derimki Arçelik alırken bir kez daha düşünün ücretli bir onarımı dahil yaptıramadım parça tok diyorlar onu da kabul ettim başka bir çözüm üretelim dedim yok diyorlar. Karar sizin arkadaşlar yerli olsun demeyin ülke kazansın demeyin gün sonunda siz kaybediyorsunuz. Benim yaşamış olduğum kayıp gibi hayırlı günler herkese.

10 Mayıs 2025 12:09

Cansel
30 Temmuz 2024 10:01

Ayşegül
25 Kasım 2023 20:06
Mecnun sonuçtan hiç memnun değil

Mecnun
24 Ocak 2025 12:13
Esra sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 22:24
Arçelik Servis Haksız Kazanç Sağlamaya Çalışıyor