Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 10:19

27.06.2024 de evime beyaz eşyalarım için iki farklı servis geldi. İlk gelen servis buzdolabını kurdu. Derin çizik var, değişecek dedi. Kapak için bulaşık makinesini kurdu. Onda da sorunu anlamadı, uzman servis gelecek dedi ve ayrıldı. Benim evimde sorunu anlamayıp bir de üstüne makinenin önünü komple açtılar.

'burada açmayın, bu şekilde dememe rağmen açtılar. Neyse, 1 saat sonra uzman servis geldi ve baktı. Kapı sivici arızalı, ya siviç değişsin ya da makine yeni kurulduğu için makine değişsin' dedi. Tamam, makine değişsin dedim çünkü makineyi komple açtılar, midem bulandı açıkçası.

Makinenin değişimi 1 hafta içinde yapılır dendi. Bugün 13.07.2024, kaç hafta oldu. Bugün aradılar, değişimle ilgili kaydınıza rastlanmadı dediler. Bir de üstüne makineyi kullanmayın dediler. Boşu boşuna haftalarca bekledim. Önceki ekip bana buzdolabı için de değişim yapılacak deseydi, değişsin derdim çünkü biliyorum bir sıkıntı çıkacak.

Makinenin kapağı değişti ama kasıyor, yerine oturmuyor ve fişi çekince lastik yapıştığı yerden uç kısımdan kalkıyor. Tam altı defa servis geldi. Değişim de yapmıyorlar. Gelen ayak ayarı yapıp gidiyor. Ben bu durumdan şikayetçiyim. Ya işlemlerini yapıp makinemi değiştirsinler ya da Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Arçelik bulaşık makinesi 6166 l, Arçelik buzdolabı 270561 el.

14 Temmuz 2024 13:43 (Şikayetten 1 gün sonra)
16 Temmuz 2024 14:36
Arçelik Sıfır Makine Arızaları

Lastik yapışmıyor diye teknik servis böyle saçma bir işlem uyguladı Tüketici Hakları'na gitmek farz oldu işlem sonrası değişen bir şey tabii ki de olmadı

26 Temmuz 2024 10:47

Arçelik bugün arayıp bulaşık makinesi değişimi olmayacak dedi Tüketici Hakları Mahkemesine şikayet acıyorum bilginize

05 Ağustos 2024 20:26

Bulaşık makinesi ile ilgili değişim bugün tamamlandı ama buzdolabı için Herhangi bir süreç başlatmadılar

27 Ağustos 2024 10:05
arcelik-sifir-makine-arizalari-1.jpg

Yeni değişim yapılan makinede maalesef arızalı geldi programın bitmesine 1 saat 15 dakika kala kapak açıyor süre saymıyor veya bitmesine 1 buçuk saat kala kendini makine kapatıyor kapak açmıyor ben hangi program da kapak açıp açmayacak çok iyi biliyorum 2 haftalık makine nasıl olur da bozuk gelebilir üstelik yapılsın diye teknik servis çağırdım dalga geçer gibi arayıp bir şey yok dediler daha önce aynı bayan at Arçelik in kendisine neden müşteriyi savunuyorsunuz diye tripde atıyor lütfen aylardır bir bulaşık ve buzdolabı başıma bela oldu Bosch çamaşır makinesi ve kurutma aldım kurutmanın sağ tarafı çizik deyince 24 saat içinde eski makineyi almadan yenisini gönderdiler biraz sahip çıkın artık

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı: Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi

24 Aralık 2024 09:19

16 Eylül 2024 14:26
Hakan sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 18:04
"Ürünümde fabrikasyon bir hata olduğu ve ürünün değişim yapılacağı söylendi. Sürecin başından sonuna kadar gayet ilgili ve hoşgörülü olan Arçelik markasına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Profesyonel Yetkili servis anlayışı budur 🙏"

02 Eylül 2023 17:04

Müjgan