Hakan sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 18:04
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürünümde fabrikasyon bir hata olduğu ve ürünün değişim yapılacağı söylendi. Sürecin başından sonuna kadar gayet ilgili ve hoşgörülü olan Arçelik markasına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Profesyonel Yetkili servis anlayışı budur 🙏”

19.01.2024 de Arçelik'ten aldığım birkaç beyaz eşya ve buzdolabının kurulumu ve montajı için servis geldi. Gelen servis buzdolabını apar topar açıp kurup yerine koyup benim incelememe bile izin vermeden 2 dakika kurup çıktı ve gitti. Ayrıca uyarmama rağmen bir problem olursa biz hallederiz alırız, dert etmeyin gibi söylemlerde bulundular ve ben aynı gün bunun üzerine Arçelik müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulundum.

Daha sıfır ambalajları üzerinde bulunan buzdolabımın kapağını her açmam da küt küt sesler geliyor ve buzdolabımın bazı yerlerinde siyah siyah boya çıkmaları mevcuttur. Servis ilk açılım olduğu için benim cihazı kontrol etmemi beklemeliydi. 22.01.2024 de (bugün) gelen teknik servisteki arkadaşlar kapakları söktü taktı ve kapaklardan gelen küt küt sesini düzeltemedi ayrıca buzdolabımda boya kabarmaları olduğunu bazı yerlerde boyalar attığını sıfır makinede böyle olmaması gerektiğini söyleyip fotoğraflar çektiler ve fabrikadan değişim talep edeceklerini söylediler.

Fotoğrafları yükleyeceğim. Temmuz ayları gibi yaklaşık 100 bin tl'ye Arçelik'ten beyaz eşyalar aldım ve eğer bu mağduriyetim giderilmez ise bir daha asla Arçelik'ten alışveriş yapmayacağım ve aldırmayacağım. Lütfen daha bir kere bile kullanamadığım etiketi bile üzerinde olan kusurlu olarak gönderdiğiniz bu buzdolabını alın ve bana sağlam, sorunsuz bir buzdolabı gönderin. Aksi takdirde gereğini yapacağım. Mağduriyetimin giderilmesi adına desteklerinizi bekliyorum.

22 Ocak 2024 19:01 (Şikayetten 57 dakika sonra)
Hakan

"Bayiye teşekkürler"

16 Eylül 2024 14:26
Akın sonuçtan çok memnun

24 Mayıs 2024 10:23
"Arçelik ürünün Değişimini gerçekleştirerek sorunu çözdü. İlgi ve alakaları için teşekkür ederim."
Arçelik Hasarlı Buzdolabı Teslim Etti, Değişim Yapmıyor
Emre sonuçtan çok memnun