Zınar sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 12:36

Evlenirken tüm beyaz eşyalarımı Arçelik'den aldım. Aldığıma bu kadar pişman olacağım aklımın ucundan geçmezdi. Servisleri çok bilgisiz.

İlk günden TV ve davlumbaz montajını yapamadılar ben kendim yaptım. İlk hafta daha kullanmadan buz dolabından sesler geliyordu eve gelen ilk Arçelik servisi sesin nereden geldiğine bakarken dolabıma zarar verdi sorun motordan dedi.

Sonra gelen kişi tek dokunuşla sorunu çözdü ama ilk gelenin dolaba verdiği zarar ile ortada kaldım. TV kendi kendine sesi kapatıyor. Çamaşır makinem bozuldu. 8 kere servis geldi. Değişim talebimi umursamadılar.

Bugün 8 defa işlem gören cihazı ben işteyken getirmişler. Eve geldiğimde makineyi inceledim. Üst kapak çizik, sağ yan metal çizik, üst kapak ve deterjan bölümü yerine oturmuyor. Makine çalışırken deterjan gözü kendiliğinden komple açılıyor.

Üst kapat da yerine tam oturmadığı için titreşimden dolayı aşırı derecede bir birine vurma sesi yapıyor.

23 Ağustos 2023 14:45 (Şikayetten 2 saat sonra)
25 Ağustos 2023 16:32
Arçelik Servis Yetersizliği. Ürüne Verilen Zararlar.

Kayıt üzerine gelen servis personeli ürüne verilen zararın fotoğraflarını çekip gitti. Sonrası yok. Sorunum çözülmedi. Çözüm ile alakalı bilgilendirilme yapılmadı. Yeni ekleyeceğim görseller hasarın sadece bir kısmı. 1 yıldır kullanılan ürün 10 yıllık gibi görünüyor. Görseldeki yerler kir değil derin çizikler.

28 Ağustos 2023 10:20

Şikayet kayıtlarıyla ilgilenen ekip sadece kayıt açıyor. Takip edeceğim diyor. Sonra uzun bir sessizlik. Konuşmadıkları zaman sorun kendiliğinden çözülecek sanıyorlar galiba.

01 Eylül 2023 16:08

Arçelik bölge servislerine söz geçiremiyor. Servis makinemin ön, üst, sağ ve sol kısımlarına zarar veriyor. Servisin verdiği zararlara karşı kararı yine servisin vermesi bekleniyor. Tabi servis kendini suçlu bulmamak için kararı kendi lehine veriyor. Ve Arçelik yetkilileri hiçbir müdahale yapmıyor. Serviste makinemin ön panelini kırdılar. Üst kapakta yüzlerce çizik ve kapağın dişlerini kırdılar. Sağ ve sol metal gövdede 3 adet boya kalkması mevcut. Servis ürünüme zarar verdi ve ürün değişimini kabul etmiyor. Tamir edelim diyor. Zaten kurutma sorununu çözmeye çalışırken bu kadar zarar verdiler. Bunları amir ederken kim bilir ne zararlar verecekler. Arçelik'ten sıfır ürün alacağıma spotçulardan 2. El ürün alsaydım daha iyi olurdu. Spotçuların sattığı ürünler bile şu an kullandığım makineden daha sağlam

30 Eylül 2023 16:46

2 ay uğraşın sonunda 8051yk modeli yerine 1060ykmg modeli gönderildi. Makine çamaşırı sıkma moduna geçince evde pancar motoru çalışıyor gibi ses çıkıyor 😂 şaka gibi. Makinenin içindeki metal parçaları bir birine çarpıyor.

18 Kasım 2023 20:13

Çöp satmaya devam.

Berra sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 13:21
Rumeysa sonuçtan memnun

Rumeysa
19 Haziran 2023 14:38
"Teşekkürler"
Hu Hh sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2025 16:48

01 Ağustos 2023 23:10