Hande sonuçtan çok memnun

05 Haziran 2024 13:47
Hande'nin Teşekkür Mesajı
“Hızlı çözüm sağlandı. Teşekkürler...”

1 ay önce aldığım ve kurulumunu 2 hafta önce istediğim fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi ve mikrodalganın kurulumu için 5 defa eve geldiler. İlkinde davlumbazın sac parçası yok, ocağın da fitili yok dediler. Onları kurmadan gittiler, ikinci gelişlerinde eksik parçanın olmadığını bize söylemediler dediler. Ocağı kurup gittiler. Sonraki gelişlerinde davlumbazı kurdular gittiler. Sonraki gelişlerinde de davlumbazın sac kapatma parçasını kurdular gittiler. Davlumbaz yamuk duruyor, davlumbazın sacı boşta sallanıyor. Mikrodalga fırının üzeri çizik dolu. Ya daha önce kullanıldı ya da servis halletti. Ev boş ürünleri kullanmıyoruz, daha taşınmadık bu nedenle kullanıma bağlı zaten olamaz. Hepsini geçtim eşim de ben de çalışıyoruz. Her aradıklarında 10 dakika içinde oradayız diyorlar ve biz işi gücü bırakıp oraya gitmek zorunda kalıyoruz. Önceden bir planlama da yok. Arçelik'ten daha önce şimdiki evim için aldığım klima servisinde de kurulum için üç defa gelmeleri gerekti. Akıllanmamışım demek ki.

05 Haziran 2024 14:15 (Şikayetten 27 dakika sonra)
Hande
26 Ağustos 2024 13:51

Hızlı çözüm sağlandı. Teşekkürler...

Didem sonuçtan memnun

13 Mart 17:33
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 23:11
Zınar sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Yetersizliği. Ürüne Verilen Zararlar.

Zınar
23 Ağustos 2023 12:36
Chenge sonuçtan hiç memnun değil

Chenge
02 Temmuz 20:37
Arçelik Bulaşık Makinesi Montajında Büyük Hayal Kırıklığı
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 16:53
Arçelik Kategorileri