Turan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 20:51

3 yıl önce aldığım ankastre seti aslında bugüne kadar sorunsuz kullandım. Bugün mutfaktan şiddetli bir ses geldi. Ailecek iki dakika önce ocağın yanındaydık.

Biz oradayken olsaydı bunun hesabını kim verecek? Ocak çalışmıyor, üzerinde bir şey yok, mutfakta kimse yok. Durduk yere böyle bir olay olması markaya olan güvenimizi sarstı.

Müşteri hizmetlerini aradım, servis gelecek (en erken 2 gün sonra) denildi. Peki iki gün ocaksız, fırınsız ne yapacağız? İnşallah servis geldiğinde kullanıcı hatası demez.

01 Kasım 2024 15:57

Üç yıllık Arçelik marka ankastre set ocak acamı kendiliğinden patladı garanti süresi dolmamış, darbeye bağlı bir durum yok (fotoğraflarda görüldüğü gibi tek noktadan değil birkaç noktadan patlama var) ama Arçelik müşteri hizmetleri öncelikle garanti kapsamında değişim yapılacak denildi daha sonra karar değiştirip 4bin cam artı işçilik fiyatı ortalama 5bine yakın ücret talep edildi. Ocağın camı aksesuar olarak geçiyormuş (nasıl aksesuar oda muamma ) başka bir usta getirdim değiştirdi yarı fiyatına ustanın dediği ocak kurulumunda dengeli olmadığından patlamış olduğunu söyledi velhasıl kelam bu markadan uzak durun sattığı ürünün arkasında durmuyorlar müşteri memnuniyeti sıfır.

25 Ekim 2024 15:09

3 yıl önce Arçelik marka ankastre set aldım 15-20 gün önce ocak camı patladı müşteri hizmetlerini aradım ürün garanti kapsamında olduğunu ücretsiz değişim olacak denildi ama aradan gecen zamanda ne değişti ne oldu anlamadım servis aradı garanti kapsamında değil 4000-4500 arasında ödeme istediler aradan geçen zamanda ocağı kullanamadık maya maya mağdur olduk ben aramasam servisin arayacağı yok sizin durumunuzu hiç soran yok Arçelik markasına yakışmayan bir durum

Ek
15 Ekim 2024 14:15 (Şikayetten 17 saat sonra)

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Fırın Ocak Çürüdü.

15 Temmuz 2024 21:14

Arçelik Ankastre Ocak Camı Patladı: Güvenlik Riski Ve Yetersiz Destek

03 Ekim 15:12
arcelik-ankastre-ocak-cami-patladi-guvenlik-riski-ve-yetersiz-destek-1.jpg

Arçelik Ankastre Set Patlaması Ve Servis Sorunları

24 Ocak 18:18
Arçelik Ankastre Set Patlaması Ve Servis Sorunları
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Aydın
16 Mayıs 2024 17:59
Arçelik Ankastre Ocak Demirleri Çok Kötü. İlgilenmediler
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
04 Ağustos 2023 12:07