Güler sonuçtan hiç memnun değil

Güler
28 Şubat 2024 14:04

Yaklaşık bir yıl önce Arçelik bayisinden ankastre set aldım. Mayıs ayında evlilik gerçekleştirdim ve ocağı mayıs ayından itibaren kullanmaya başladık. Ben ve eşim çalıştığımız için yemekleri genellikle dışarıda veya ailelerimizde tüketiyoruz. Evde nadiren yemek yaptık. İlk sorun olarak ocağın çakmaklıkları bozuldu ve parça değişimi yapıldı, ancak bu işlem için 2 haftadan fazla bekletildik. Daha sonra ocağın tencere konulan siyah demirlerinde yanıklar ve beyaz lekeler oluştu. Geçtiğimiz hafta servis geldi ve bu problemin sürekli yaşandığını, parça değişimi yapılsa bile tekrar oluşacağını söyledi ve yine de değişim için kayıt açtı. Bugün aldığımız yanıt, parça değişiminin 2 bin lira tutacağı yönündeydi. Kullanılmayan bir ocakta nasıl yanıklar ve lekeler oluşabiliyor? Bu ürünler sıcağa dayanıklı olmalı. Ailemin evindeki daha ekonomik bir ocakta bile böyle lekelerle karşılaşmadım. Eğer bu durum sürekli yaşanıyorsa ve tekrar edeceği biliniyorsa, benden nasıl ücret talep edilebilir? Kullanıcı hatası olması mümkün mü? Ne yapmış olabilirim ki demiri ateşe mi tuttum? Üzgünüm ama bu ürünün zaten bu amaçla alınmadığını düşünmüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum ve eğer bu sorun çözülmezse Tüketici Hakları'na başvuracağımı belirtmek isterim.

28 Şubat 2024 20:31 (Şikayetten 6 saat sonra)

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 11:12
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
04 Ağustos 2023 12:07
Arçelik Ocak Ve Fırın Sorunu
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ankastre Set Renk Değişimi

Melike
22 Kasım 2023 11:45
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
18 Ağustos 2025 14:53
Ülfet sonuçtan çok memnun

Ülfet
06 Aralık 2023 18:19
"Arçelik marka ankastre setim için talep ettiğimiz değişimimiz şikayet. Var sayfasında yayınlanır yayınlanmaz tarafıma ulaşılıp sorun hemen çözüldü basta şikayet. Var sayfasına daha sonra Arçelik markasına mağdur etmedikleri için teşekkür ederim"
Arçelik Ankastre Ocak'ta Kabarma Ve Çıkmayan Lekeler
Arçelik Kategorileri